Hesabım
    Selma Ergeç, Atiye'nin Üçüncü Sezon Kadrosunda!

    Atiye'nin üçüncü sezon çalışmaları başladı.

    Netflix'in yerli ve orijinal dizilerinin en çok beğenilenlerinden biri olan Atiye'nin ikinci sezonu beklenirken, üçüncü sezon çalışmaları da başladı. Geçtiğimiz hafta sete çıkan ekibe TV dünyasının önemli isimlerinden biri dahil oldu. Daha önce, Muhteşem Yüzyıl ve Gönül İşleri adlı diziler, Ses ve Senin Hikayen gibi filmlerde oynayan Selma Ergeç, üçüncü sezonunda Atiye dizisinde yer alacak.

    Başarılı oyuncu Selma Ergeç, Göbeklitepe’de gizemli bir cam ustası olan Umut karakteriyle izleyici ile buluşurken diziye bir de çocuk oyuncu olan Lara Tonka dahil oldu. Tonka ise Atiye ve Erhan’ın kaderlerini değiştirecek Aden’i canlandıracak. Dizinin diğer oyuncuları arasında başrollerde yer alan Beren Saat ve Mehmet Günsur’ün yanı sıra, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan CanovaMeral Çetinkaya ve ikinci sezonda kadroya dahil olan Senan Kara bulunuyor. 

    Netflix'in orijinal sinopsisine göre üçüncü sezonun konusu şöyle; Bu güne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye (Beren Saat) ve Erhan’ı (Mehmet Günsür) şimdi çok daha zor bir serüven bekliyor. Geçmişlerine ait tüm sırlara sahip küçük bir kız çocuğu beklenmedik bir şekilde hayatlarına girer. Bu gizemli kızın rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını birlikte çözmeye çalışacaklar. Üçüncü sezonda Atiye'nin soyunun izleri, bizi Göbeklitepe'nin sırrına götürecek ve bu sır dünyanın geleceğini belirleyecek.

    İlk sezonu Aralık 2019'da yayınlanan dizinin ikinci sezonu bu yılın sonlarında yayında olacak. Üçüncü sezon için sete girildi ve 2021 yılında da ara vermeden üçüncü sezonu, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de izleme şansına sahip olacağız. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top