Hesabım
    Ridley Scott Dizisi ‘Raised By Wolves’tan Fragman ve Prömiyer Tarihi!

    Bekleyiş sona erdi. Ridley Scott, HBO Max'le geliyor!

    HBO Max’in en çok beklenen projelerinden biri sadece birkaç hafta içinde yayında olacak. Platform, Ridley Scott’ın 3 Eylül’de HBO Max’te yayınlanacak olan “Raised By Wolves” dizisinin fragmanını yayınladı. HBO Max’in özetine göre, dizi, gizemli bir gezegende insan çocuklarını yetiştirmekle görevli iki android üzerine odaklanıyor.

    Büyüyen insan kolonisi dini farklılıklarla parçalanma tehdidi yaşarken, androidler insanların inançlarını kontrol etmenin hain ve zor bir iş olduğunu öğrenirler. Fragman biraz ipucu sunsa da, “The Three Little Pigs” masalına da göndermede bulunuyor ve bu ifadenin önerdiğinden daha yoğun bir şiddet içeriyor. “Raised By Wolves”, “Gladiator”, "Blade Runner" ve “Alien” filmlerini çeken vizyondan çıktığını daha ilk fragmandan belli ediyor. Ridley Scott, 10 bölümlük dizinin ilk iki bölümünü yönetti.

    Scott, diziyi Aaron Guzikowski'yle beraber yarattı. David W. Zucker, Jordan Sheehan, Adam Kolbrenner ve Mark Huffam'la birlikte ise yürütücü yapımcılık yapacak. Dizinin oyuncu kadrosunda, Amanda Collin, Abubakar Salim, Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson, Ethan Hazzard, Aasiya ShahIvy Wong ve Travis Fimmel yer alıyor.

    Guzikowski, “Papillon” ve “Prisoners” gibi filmler için senaryo yazdı ve “The Red Road” televizyon dizisini yarattı. “Raised By Wolves” projesinin geçen yıl HBO Max'e geçmeden önce TNT'de prömiyer yapması bekleniyordu. Dizi, mayıs ayı sonlarında piyasaya sürülen platform için en yüksek profilli orijinal yapımlardan biri durumunda. Diğer yeni HBO Max orijinalleri arasında Kaley Cuoco liderliğindeki “The Flight Attendant” ve Seth Rogen'lı “An American Pickle” bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top