Hesabım
    ‘High Fidelity’, İlk Sezon Sonunda Hulu Tarafından İptal Edildi

    Dizinin hayranlarına kötü haber geldi..

    Zoe Kravitz'in oynadığı “High Fidelity”, ilk sezonundan sonra Hulu tarafından iptal edildi. Dizi, Kravitz'in rolünü John Cusack'in canlandırdığı 2000 yapımı filmin modern bir yeniden çevrimiydi. Kravitz, bir plak dükkanının pop kültür takıntılı sahibi Rob olarak rol aldı. Jake LacyDa’Vine Joy Randolph ve David H. Holmes ise önemli rolleri paylaşan diğer isimler.

    TV dizisi, Veronica West ve Sarah Kucserka tarafından oluşturuldu. Kravitz ve Josh Appelbaum, Andre Nemec, Jeff Pinkner ve Midnight Radio'dan Scott Rosenberg'le birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstlendi. İlk olarak iki yıldan uzun bir süre önce dizi siparişi verilen "High Fidelity", başlangıçta bir Disney Plus şovu olarak geliştiriliyordu. Bununla birlikte, Disney, rakip platformun kontrolünü aldıktan sonra Nisan 2019'da Hulu'ya taşındı.

    Bu proje, Kravitz Ailesi'nin ilk High Fidelity macerası değil. Zoe'nin annesi Lisa Bonet, film versiyonunda John Cusack'in yanında rol aldı ve Cusack’in eski kız arkadaşı Marie DeSalle'ı canlandırdı. Haziran ayında Kravitz, Variety'e ikinci bir sezon yapmaktan mutlu olacağını söyledi ve dizinin karakterlerinin keşfedecek daha çok şey olduğunu söyledi ama iptal kararı henüz verilmemişti. Kravitz, “Gösterinin çok fazla potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Bence herkes için yapılacak daha çok şey ve içine girilmesi gereken daha çok sorun var. Gidebileceğimiz çok yer var ve oraya gitmek isterim." demişti.

    14 Şubat 2020 tarihinde prömiyer yapan High Fidelity, eleştirmenler ve seyircilerden olumlu yorumlar almıştı. Puanlama sistemi olan sitelerde ise aslında iyi sonuçlar elde etti. Hulu, bu duruma rağmen diziyi iptal etti. Ekip, belki de diziyi Netflix ya da başka bir platforma taşımayı düşünebilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top