Hesabım
    Robert Downey Jr. ve Team Downey'den Apple Dizisi Geliyor

    Drama serisi için çalışmalar başladı.

    Apple, Adam Perlman'ın yanı sıra Robert Downey Jr. ve Susan Downey’den oluşan Team Downey prodüksiyon şirketinden gelen bir diziye doğrudan seri siparişi verdi. Downey'ler ve Amanda Burrell, Downey Team adına yapımcı olacaklar. Robert Downey Jr. ayrıca potansiyel olarak yardımcı bir rol oynayacak. Perlman, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Michael Lista ise ortak yapımcı olacak.

    Dizi, Lista’nın Toronto Life makalesi "The Sting" e dayanıyor. Bir itiraf yakalama ve bir kahraman olma umuduyla onlarca yıllık soğuk bir davayı ele alan sinirli bir Kanadalı dedektif hikayenin odağında olacak. Gizli bir polis, karmaşık bir girişimde bulunduğunda, arabulucu polisler ve tuhaf kişiler beklenmedik bir dostluk gösterir. Bunun sonucunda dava hızla kontrolden çıkar. Dizi, son Team Downey televizyon projesi anlamına geliyor. Şirket şu anda ikinci sezon için kısa süre önce yenilenen HBO dizisi “Perry Mason”ı da üretiyor. Ayrıca, yaklaşan Netflix dizisi "Sweet Tooth" üzerinde de çalışıyorlar. Seri, bu yılın başlarında sezonluk sipariş almıştı.

    İki kez Akademi Ödülü adayı olan Robert Downey Jr., “Iron Man” serisinde ve MCU'daki diğer birçok filmde yer alan Tony Stark rolüyle Marvel Sinematik Evreni'nin temel taşlarından biri olarak biliniyor. Şovda bir rol için imza atarsa, 20 yıl içinde ilk TV rolünü işaret edecek. Susan Downey ise, geçmiş projeleri arasında “The Brave One”, “Gothika” ve “House of Wax” bulunan tanınmış bir yapımcı.

    Perlman son olarak “Billions”da yazardı ve sonunda yapımcı rütbesine yükseldi. Diğer önemli işleri arasında “The Good Wife” ve “The Newsroom” sayılabilir. Apple'ın yüksek profilli diğer işleri arasında Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon'lu “The Morning Show”, Hailee Steinfeld'lı “Dickinson” ve Jason Momoa'lı "See" yer alıyor. Apple ayrıca, Gal Gadot'lu Hedy Lamarr serisi üzerinde de geliştirme aşamasında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top