Hesabım
    ‘Nine Perfect Strangers’ın Kadrosuna Bir Yıldız Daha: Bobby Cannavale

    Dizinin oyuncu kadrosuna bir yıldız daha katıldı.

    "Nine Perfect Strangers", son mükemmel yabancısını buldu. Bobby Cannavale, dizinin oyuncu kadrosuna düzenli bir rolle eklendi. Yakın zamanda Regina Hall ve Michael Shannon'ın dizinin kadrosuna eklendiği açıklanmıştı. Cannavale, geçen hafta içinde ilan edilen üçüncü oyuncu oldu. Yıldızlarla dolu olan ve sürekli genişleyen oyuncu kadrosunda Nicole Kidman, Melissa McCarthy, Michael Shannon, Regina Hall, Manny Jacinto, Tiffany Boone, Luke Evans, Melvin Gregg, Grace Van Patten, Asher Keddie, Samara Weaving ve Bobby Cannavale bulunuyor.

    Bir yıl önce Hulu tarafından duyurulan ve “Big Little Lies” yazarı Liane Moriarty'nin aynı isimli kitabına dayanan dizi, yeni bir hayata başlamak isteyen dokuz stresli şehir sakininin, butik bir sağlık merkezine birkaç günlüğüne gelmesini konu ediniyor. Bu on günlük geri çekilme sırasında onları izleyen, yorgun zihinlerini ve bedenlerini yeniden canlandırma görevinde olan tatil köyünün müdürü Masha (Kidman) ev sahipliği yapıyor.  Bu dokuz mükemmel yabancının sağlık merkezine ve kendisine ne yaşatacağından hiç haberi yok.

    Cannavale, Tony adındaki karaktere hayat verecek. Karakter hakkında fazla detay yok ama sağlık merkezine gelen tuhaf yabancılardan biri olacağı kesin. Cannavale’nin son TV kredileri arasında Amazon’un "Homecoming"i ve Hulu'nun "Mrs. America" adlı yapımları bulunuyor. Film tarafında ise son olarak Martin Scorsese'nin destansı filmi "The Irishman" yer alıyor.

    “Nine Perfect Strangers” ve “Big Little Lies”ın arkasındaki ekibin büyük bir kısmı bu projede yeniden bir araya geliyor. Kidman, "Big Little Lies" yapımcısı Bruna Papandrea ve yaratıcısı David E. Kelley'le birlikte yönetici yapımcılık görevini de üstlenecek. Kelley, bu görevinin yanı sıra, John Henry Butterworth'la ortak yazar ve ortak şovmen olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top