Hesabım
    HBO Max, "Friends"in Özel Bölümünü Bir Kez Daha Erteledi

    Friends hayranları hasret gidermek için bir süre daha bekleyecek.

    "Friends"in oyuncu kadrosu hayranlar için bir gün mutlaka yeniden bir araya gelecek ama bunun için bir süre daha beklemek gerekecek. Gelen haberlere göre, HBO Max’in sevilen sitcomunun ana kadrosunu içeren planlanmamış özel bölüm, devam eden Koronavirüs pandemisi ve fiziksel üretim üzerindeki engelleyici etkileri nedeniyle bir kez daha ertelendi. Çekim tarihleri ​​daha sonra duyurulacak.

    Özel bölümün ilk olarak mart ayında canlı seyircilerle birlikte çekilmesi gerekiyordu. Pandemi, eğlence endüstrisindeki prodüksiyonları durdurduğunda bu planlar haliyle ertelendi. WarnerMedia Entertainment ve Direct-to-Consumer başkanı Bob Greenblatt, mayıs ayında, şirketin özel bölümü yaz sonunda çekileceği konusunda umutlu olduğunu söyledi. Greenblatt, “Yıldızlar aynı bir araya gelirse ve umarım üretime geri dönebilirsek, yaz sonunda bu harika olayın umutla yapılmasını sağlayabiliriz. Bu altı muhteşem oyuncuyu tekrar aynı rolleriyle deneyimlemek için büyük, gürültülü bir canlı izleyiciye sahip olmanın bir değeri olduğunu düşünüyoruz. Arkadaşlar bir araya geliyor ve biz bunu mutfaklarından ve yatak odalarından alkış tutan insanlarla bir web çağrısında yapmak istemedik.” dedi.

    “Friends” toplanması için aylardır çalışılıyor ancak resmi açıklama şubat ayında yapıldı. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlancMatthew Perry ve David Schwimmer, Warner Bros. Studio lotunda, orijinal “Friends”in de çekim sahnesi olan ve Burbank'te bulunan Stage 24'de çekimleri ayarlanan senaryosuz bölüm için geri dönecekler. 

    Mayıs ayında HBO Max'in lansmanına yardımcı olmak amacıyla yayıncı, sevilen komedi dizisinin 10 sezonunun tamamının haklarını satın aldı. WarnerMedia'nın dizinin hakları için Netflix'i geride bırakarak 400 milyon doların üzerinde bir para ödediği bildirildi. Nielsen verileri, daha önceki bir raporunda, Netflix herhangi bir izleyici verisi sağlamasa da gösterinin Netflix'te en çok izlenen programlardan biri olduğunu bildirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top