Hesabım
    ‘Succession’ın Üçüncü Sezon Çekimleri Yıl Sonunda Başlayabilir!

    Dizinin yetkilileri yeni set takvimi için umutlu.

    Succession”, yıl sonundan önce üretime geri dönebilir. Kısa süre önce 18 Emmy adaylığı kazanan popüler HBO serisinin 3. sezonunun çekimlerine nisan ayında başlanması planlanmıştı ama COVID-19'la ilgili bariz nedenlerden dolayı, üretim süresiz olarak ertelendi. Dizinin showrunnerı ve yaratıcısı Jesse Armstrong'a göre plan, en azından şimdilik, Noel'den önce New York'ta çekime başlamak. Armstrong, mevcut durumu "zor" olarak nitelendirerek, bu planların somut olmaktan uzak olduğunu ve hala "sadece fikir aşamasında" olduğunu vurguladı.

    Armstrong, Variety'e, "Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini kim bilebilir ama şu anda plan bu. Aniden bulduğumuz yeni bir zaman olursa, bunu doldurmak için hemen işe koyulabiliriz. Muhtemelen sahip olduğumuz altı ay yerine altı haftamız olsaydı daha heyecanlı olurduk" dedi. Üçüncü sezonun pandemiyi herhangi bir şekilde ele alıp almayacağına dair sorular gündeme getirildi ve dizinin en büyük yıldızlarından biri olan Sara Snook, geçtiğimiz günlerde Variety'e, "ekip bu konuda hassas ve sadece klas olmak istiyorlar. Bence bu herkesin farkında olduğu bir şey ve izleyiciler bugünlerde gerçekten sezgisel davranıyor. Herhangi bir izlencenin arkasında el dezenfektanı ya da bir maske görmek bile, günlük hayatımızın bir parçası haline geldi. İnsanlar bununla başa çıkmaya çalışacak, dizi bunu yapamaz." dedi.

    "Succession", Roy ailesi ve iktidar mücadelesi etrafında dönüyor. Logan Roy’un (Brian Cox) çocukları arasında, medya şirketi Waystar Royco’nun başından ayrılmaya karar verdiğinde, halefin kim olacağı tartışmaları başlıyor ve hikaye buna odaklanıyor. Geniş Roy ailesi, kısa süre önce Jeremy Strong, Kieran Culkin, Alan Ruck, Nicholas BraunMatthew Macfadyen ve J. Smith-Cameron'ın şovun ikinci sezonunu tartıştığı ve paylaştığı Variety Streaming Room sohbeti için bir araya geldi. Oyuncular, en sevdikleri anları paylaştılar. Sohbet sırasında aktörlerin prodüksiyonun yeniden ne zaman başlayacağına dair hiçbir fikri yoktu ve Cox'un üçüncü sezonda ne olacağını bilen tek kişi olduğu varsayılıyordu.

    Culkin, Variety'nin Actors on Actors sohbeti sırasında yaptığı açıklama sırasında prodüksiyon durumunun ne kadar öngörülemez olduğunu özetlemişti. Culkin, "Çekime eylül ayında başlayabiliriz veya başlamayabiliriz" dedi. "Succession", Noel'den önce motorları tekrar çalıştırmayı başarsa bile, izleyiciler büyük olasılıkla 2021'de ne olacağını öğrenmek için uzun bir süre beklemek zorunda kalacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top