Hesabım
    Selena Gomez, Steve Martin ve Martin Short'lu Komedi Dizisi ‘Only Murders In The Building’in Kadrosunda!

    Hulu, yeni komedi dizisi için kadroyu tamamladı

    Getty Images

    Selena Gomez, komedi türü için bu yılın en şanslı oyuncusu olabilir. Zira, kendisi komedi efsaneleri arasında gösterilen Steve Martin ve Martin Short'la birlikte başrolü paylaşacak. Önümüzdeki yıl izleme şansı bulacağımız Hulu komedisi “Only Murders in the Building"in üç başrolünden birinin Selena Gomez olduğu açıklandı.

    Ocak ayında Hulu, John Hoffman ("Grace and Frankie") ve Steve Martin'in bir fikrine dayanan "Only Murders in the Building" için doğrudan tam sezon siparişi verdi. Gösteri, gerçek bir suç hikayesinin hicivsel versiyonunu oluşturacak ve izleyiciye aktaracak. Saplantılı bir ilişki paylaşan üç yabancının (Martin, Short ve Gomez) etrafında dönecek olan senaryoya göre aniden her şey değişecek ve komik olaylar yaşanmaya başlanacak.

    Gomez, başrolde yer almanın yanı sıra Martin, Short, Hoffman, Jess Rosenthal ve "This is Us"ın yaratıcısı olup, "Life Itself"in çeken yönetmen Dan Fogelman'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Bu, Gomez’in Disney Channel dizisi “Wizards of Waverly Place”teki rolünden sonra ilk uzun soluklu TV rolü olacak. Hulu, daha önce gerçek suç hikayelerinde başarılı bulunmuş olsa da, suç komedisi anlamında yeni bir yola girmekte olduklarını gösteriyor. Bununla birlikte, komedi dizisinde Steve Martin ve Martin Short'a sahip olmak, en azından bol kahkaha garanti etmenin kesin bir yolu gibi görünüyor.

    "Only Murders in the Building"in prodüksiyonun ne zaman başlayacağı veya gösteriyi Hulu'da ne zaman izleyebileceğimiz konusunda hala kesin bir tarih yok ama herkesin umudu, bu yılın sonlarında çekimlere başlayıp, pandemisiz bir 2021 yazında diziyi izleyebilmek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top