Hesabım
    Luca Guadagnino Dizisi ‘We Are Who We Are’dan Son Detaylar

    HBO yapımı dizi BBC Three'de yayınlanacak.

    Akademi Ödülü adayı “Call Me by Your Name”in yönetmeni Luca Guadagnino’nun yeni dizisi “We Are Who We Are”, Birleşik Krallık'ta daha çok gençlere hitap eden yapımlara imza atan BBC Three kanalında gösterilecek. HBO / Sky Italia ortak yapımı olan dizi, İtalya'da bir ABD askeri üssünde yaşayan iki Amerikalı çocuğun hikayesini anlatıyor.

    Dizi, her ikisi de ABD Ordusu'nda olan anneleri Sarah (Chloë Sevigny) ve Maggie (Alice Braga) ile New York'tan Veneto'ya taşınan iki çocuğun arkadaşlığı üzerinden ilerliyor. Jack Dylan Grazer, 14 yaşındaki utangaç Fraser'ı canlandırıyor. Diğer oyuncular arasında Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier ve Sebastiano Pigazzi yer alıyor. Proje teknik olarak Sky'la ortak yapım olsa da ödemeli TV operatörünün yalnızca İtalya için özel haklara sahip olduğu bildirildi. Böylelikle BBC, İngiltere prömiyer haklarını aldı. Dizi 14 Eylül'de HBO'da başlayacak ve sonbaharda Sky Italia'da boy gösterecek. BBC galası ise yakın bir tarihte açıklanacak.

    Paolo Giordano ve Francesca Manieri, diziyi Guadagnino'yla birlikte yazdı. Guadagnino yaptığı açıklamada, "We Are Who We Are"la iki ailenin, birkaç neslin ve pek çok heyecan verici insanın yaşantısını resmetmeye çalışıyoruz. Dünyayı onların perspektifinden görmek ve bunu İngiliz izleyicilerle paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bunu prestijli ve olağanüstü BBC sayesinde yapmak bir başarı ve yatıştırıcı bir teşvik." dedi.

    Yönetmen, senarist ve yapımcı olarak görev yapan Luca Guadagnino, “I Am Love”, “A Bigger Splash”, “Call Me by Your Name” ve son olarak kült filmin aynı adlı yeniden çevrimi “Suspiria” ile tanınıyor. Yakın zamanda Guadagnino'nun Call Me by Your Name devam filmi ve Scarface yeniden çevrimi üzerinde çalıştığı da açıklandı. Fremantle, "We Are Who We Are"ın uluslararası satışlarıyla ilgileniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top