Hesabım
    ATV'nin İddialı Dizisi "Maria İle Mustafa"dan Teaser Yayında!

    ATV'den yeni bir aşk dizisi geliyor..

    Ülkenin en eski özel kanallarından olan ve dizi Atv'de izlenir mottosuyla çalışmalarını sürdüren ATV, yeni bir aşk dizisiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Jessica MayHilmi Cem İntepe ve Tamer Levent’in paylaştığı dizinin adı "Maria ile Mustafa" olarak belirlendi. Dizinin ilk teaserı dün gece yayınlandı ve özellikle sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin, yaz sezonundan sonra yayında olması bekleniyor.

    Seyircinin beğenisini toplayan ve aynı zamanda merakını daha da artıran tanıtım için “Bölgenin muhteşem atmosferinde, görsel bir şölen yaşattı, Jessica May ve Hilmi Cem İntepe’nin uyumu mükemmel” gibi youmlar yapıldı. Teasera olan ilgiye bakılırsa dizinin reytingleri için beklentiler büyük olacak. Dizinin yayın tarihi konusunda net bir bilgi yok ama çok yakında yayında olacağı Atv tarafından duyuruldu.

    Prodüksiyonunu NTC Medya’nın üstlendiği dizinin yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp yapacak. Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ve Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa'nın büyük aşkının anlatılacağı dizide Ezgi Çelik, Haki BiçiciHaldun Boysan ve Hülya Gülşen de rol alıyor. Teasera bakılırsa görsel açıdan da iddialı bir yapım bizleri bekliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top