Hesabım
    Seth MacFarlane, Bu Kez Drama Dizisiyle Geliyor!

    ‘The Winds of War’ adlı dizi NBC'de yer alacak

    Seth MacFarlane, bu yılın başlarında NBCUniversal'la 200 milyon dolarlık kazançlı bir genel anlaşma yaptığı için 20th Television'la yollarını ayırmıştı. Şimdi, yeni evindeki ilk projesi biraz beklenmedik bir türde geliyor: Bir dizi tarihi romana dayanan epik bir savaş draması. MacFarlane, Pulitzer Ödüllü yazar Herman Wouk’un 2. Dünya Savaşı romanları The Winds of War ve War and Remembrance'ı, Universal Content Productions için bir mini dizi olarak uyarlayacak.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre MacFarlane, The Alienist’ten Seth Fisher'la birlikte The Winds of War'ın ortak yazar ve yapımcılığını üstlenecek. Hikaye, kurgusal Donanma Komutanı Victor "Pug" Henry ve ailesini, 2. Dünya Savaşı olayları boyunca izliyor ve Pug'ın kendisi, Franklin D. Roosevelt ve Adolf Hitler gibi gerçek hayattaki figürlerle kişisel olarak etkileşimde bulunuyor.

    MacFarlane yaptığı açıklamada, "UCP ile yaratıcı ortaklığımı başlatmak için Herman Wouk’un The Winds of War'ından daha heyecan verici bir proje düşünemiyorum. Onlarca yıldır Wouk’un İkinci Dünya Savaşı destanının sadık bir hayranıyım ve büyük ölçekli küresel karışıklık karşısında, küçük ölçekli insan dayanıklılığı tasviri hiç bugün olduğundan daha önemli olmamıştı. UCP Başkanı Dawn Olmstead'le ilk görüşmemde, bu proje üzerinden bağlantı kurduk, kendisinin bir Naval ailesinden geldiğini öğrendim ve onu UCP ekibinin yönetiminde hayata geçirmek mükemmel bir uyum olacak. Başlamak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    The Winds of War, 1983'te ABC tarafından Robert Mitchum'un Pug rolünü oynadığı bir diziyle televizyona uyarlandı. 15 saatlik epik drama 11 dalda Emmy'e aday gösterildi ve o zamana kadar yapılmış en çok izlenen mini dizi oldu. Bu sebeple, MacFarlane'in işi çok daha zor olacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top