Hesabım
    Beanie Feldstein ve Jane Lynch, Animasyon Serisi ‘Harriet the Spy’ın Kadrosuna Katıldı

    Seslendirme kadrosunda Lacey Chabert de var!

    Apple, Louise Fitzhugh tarafından yazılan klasik çocuk kitabı Harriet the Spy'a dayanan bir animasyon serisi sipariş etti. Beanie Feldstein hikayeye ismini veren Harriet'i seslendirirken, Jane Lynch dadısı Ole Golly'yi oynayacak. Ayrıca, Lacey Chabert, Harriet’in okulundaki kraliçe arı Marion Hawthorne'u seslendirecek.

    Kitap gibi, dizi de 1960'ların New York'unda geçecek. On bir yaşındaki Harriet, başına buyruk, maceracı ve meraklı olarak tanımlanıyor. Harriet, her şeyden çok yazar olmak ister ve iyi bir yazar olmak için her şeyi bilmesi gerektiğini düşünür. Bu sebeple de casus olmak istemektedir. Seri, klasik Nickelodeon dizisi "The Adventures of Pete & Pete"in ortak yaratıcısı Will McRobb tarafından yazılacak ve kendisi aynı zamanda yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Lisa Henson ve Halle Stanford, The Jim Henson Company aracılığıyla yönetici yapımcı olacak. John W. Hyde ve Terissa Kelton, Rehab Entertainment adına idari yapımcılığını üstlenecekler.

    Titmouse Animation Studios dizinin animasyonunu yapacak. Bu proje, romanın ilk uyarlanması değil. Nickelodeon, 1996 yılında, Harriet rolünde Michelle Trachtenberg ve Ole Golly rolünde Rosie O'Donnell'in oynadığı bir uyarlama üretti. Disney Channel, 2010 yılında "Harriet the Spy: Blog Wars" filmini yayınladı. Apple ve Jim Henson Company, daha önce kısa metrajlı "Fraggle Rock: Rock On" dizisinde ortaklık kurdu ve şu anda "Fraggle Rock"ın tam uzunlukta yeniden başlatılması üzerinde çalışıyor. Apple’ın diğer çocuk programları "Ghostwriter" ve "Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10"u içeriyor. Yayıncının Sesame Workshop ve Maurice Sendak Vakfı ile de anlaşmaları bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top