Hesabım
    Doğduğun Ev Kaderindir'in Yeni Sezonundan Teaser Yayında

    Sevilen dizi, yeni sezonuyla yine Tv 8'de yer alacak.

    Tv8'de geçen sene yayın hayatına başlayan, daha tanıtım kısmında iddialı başlangıç yapan ve izleyici tarafından da beğeni toplayan Doğduğun Ev Kaderindir, yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yakın bir zamanda, yeni sezonla birlikte geri dönecek olan diziden ilk fragman ise sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

    Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Mehdi ve Zeynep'in hikayesinin anlatıldığı dizi, duygusal yönüyle izleyicileri ekran başına toplamayı başarmıştı. Çiftin çalkantılı evliliklerine de odaklanan Doğduğun Ev Kaderindir, “Şimdi verdiği sözü tutmuş biri olarak dünden daha özgür biriyim. Artık başka hayaller kurabilirim” tanıtım cümlesiyle ilk videosunu yayınladı.

    Gerçek bir hikayeden uyarlanan Tv8 dizisi, pandemide ara vermiş, daha sonra 12. bölümüyle ilk sezon finalini yapmıştı. İkinci sezonun eylül ayı içerisinde başlaması ve ilk sezona göre daha çok bölümden oluşması bekleniyor. OGM Pictures tarafından üretilen dizide Engin Hepileri, Zuhal Gencer Erkaya, Senan Kara, Fatih Koyunoğlu, Zeynep Kumral ve Elif Sönmez gibi isimler de rol alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top