Hesabım
    Jensen Ackles, The Boys'un Üçüncü Sezon Kadrosunda!

    Supernatural'ın yıldızının yeni projesi belli oldu.

    Jensen Ackles, 15 yıllık Supernatural macerasından sonraki yeni projesini buldu. Uzun süredir devam eden CW dizisinin yıldızı, üçüncü sezon için Amazon'un The Boys kadrosuna katılacak. Bu karar, başarılı oyuncuyu The Boys'un showrunnerı olan, Supernatural yaratıcısı Eric Kripke'yle yeniden bir araya getiriyor.

    Oyuncu kadrosunu Instagram üzerinden duyuran Ackles, The Boys dünyasının orijinal süper kahramanı Soldier Boy'u oynayacak. II.Dünya Savaşı'nda savaştıktan sonra, ilk süper ünlü olan ve onlarca yıldır Amerikan kültürünün dayanak noktası olan karakter dizide hayat bulacak. Kripke, "Çocukken çılgın, imkansız bir rüya gördüm. Jensen Ackles'a kazançlı bir istihdam sağlamak. Bu rüyanın gerçekleştiğini söylemekten mutluyum. Jensen harika bir oyuncu, daha da harika bir insan, sıcak çikolata parçacıklı kurabiyeler gibi kokuyor ve ben onu bir kardeş olarak görüyorum. İlk süper kahraman olan Soldier Boy olarak, o role çok fazla mizah, ilginçlik ve tehlike getirecek. Onunla tekrar sette olmayı ve The Boys'a biraz doğa üstü şeyler katmak için heyecanlıyım." dedi.

    Ackles, 15 yıldır CW'nin en uzun soluklu dizisi Supernatural'da rol alıyor. Gösterinin final sezonu Koronavirüs salgını nedeniyle kısa kesildi ama ekim ayında geri dönüp macerasını tamamlayacak. Ackles'ın başrolü paylaştığı Jared Padalecki, 2020-21 sezonunda başka bir CW dizisi olan Walker'a geçiyor. The Boys'un ikinci sezonu 4 Eylül'de Amazon'da yayınlanacak. Üçüncü sezon onayı ise geçtiğimiz ay ilan edildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top