Hesabım
    Kuruluş Osman'dan "Cüneyt Arkın" Sürprizi!

    Usta oyuncu, dizinin kadrosuna dahil oluyor..

    Büyük ilgi toplayan ilk sezonunun ardından yeni sezon hazırlıkları başlayan tarihi dizi "Kuruluş Osman", kadrosuna çok önemli bir ismi dahil ediyor. Yeşilçam efsanesi olan ve ilk dönem tarihi filmlerin usta oyuncusu Cüneyt Arkın, yeni sezonda dizinin kadrosunda yer alacak. Rolünün süresi hakkında henüz bir bilgi yok ama görüşmeden bir fotoğraf paylaşıldı. 

    Dizinin yapımcısı olan ve aynı zamanda proje tasarımını ve senaryosunu da üstlenen Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesapları aracılığıyla efsane oyuncunun diziye dahil olacağını açıkladı ve yan yana bir fotoğraflarını paylaşdı. Mehmet Bozdağ, paylaşımında “Niye çok seviliyor? Niye herkesin kahramanı? Çünkü gönlüyle konuşuyor. Gönlüyle bakıyor. Bu güzel gönülle yeni sezonu ve karakterini konuştuk. Hoş geldin Cüneyt Arkın” sözlerine yer verdi.

    Efsanevi oyuncu Cüneyt Arkın’ın ‘Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda hangi karaktere hayat vereceği henüz netlik kazanmadı. Sır gibi saklanan rolün, yayınlanacak ilk fragmanda bir sürpriz olarak yer alması bekleniyor. Yeni sezonda ikinci sezonu yayınlanacak dizi ATV ekranlarında yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek. 

    Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait olan Kuruluş Osman'ın genel yönetmenliğini Metin Günay üstlenirken, başrolde Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit yer alıyor. ‘Kuruluş Osman’ın, yeni sezonda da çarşamba akşamları yayında olacağı ise ATV tarafından duyuruldu.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top