Hesabım
    Amazon, Merakla Beklenen "Utopia"nın Prömiyer Tarihini Duyurdu

    Gillian Flynn'ın ortaya çıkardığı diziden bir de fragman yayınlandı

    Bu sonbaharda bir başka üzücü pandemi karşımıza çıkıyor ama bu sefer neyse ki tamamen kurgusal. Amazon, salı günü, komplo gerilim hikayesi barındıran iddalı dizi Utopia'nın 25 Eylül Cuma günü prömiyer yapacağını duyurdu ve diziden yeni bir fragman yayınladı. Projenin arkasında Gone Girl ve Sharp Object gibi yapımların senaryosundan tanıdığımız Gillian Flynn var.

    Aynı adlı İngiliz dizisine dayanan sekiz bölümlük mini dizi, Utopia adlı kurgusal bir çizgi romanın beş hayranını takip ediyor. Hayranlar, internette tanıştıktan ve saplantılarıyla bağ kurduktan sonra sıkı arkadaş oluyorlar ve çizgi romanın insanlığa yönelik tehditlerinin uydurma değil, çok gerçek olduğunu fark ederek ne yapacaklarını bilemez bir hale geliyorlar. Grup daha sonra Utopia sayfalarında gizlenmiş gizli anlamları ortaya çıkarmaya başlıyor. Riskli macera, onları, dünyayı kurtarma görevlerinde kendilerine katılan, çizgi romanın ünlü ana karakteri Jessica Hyde'la yüz yüze getiriyor.

    Utopia'da sinemanın önemli yıldızlarından olan ve ilk normal TV rolünü üstlenen John Cusack kadroda bulunurken, ona Rainn Wilson (The Office), Desmin Borges (You’re the Worst), Dan Byrd (Cougar Town), Ashleigh LaThrop (The Handmaid’s Tale), Jessica Rothe (Happy Death Day), Javon “Wanna” Walton (Euphoria), Christopher Denham (Manhattan), Cory Michael Smith (Gotham), Sasha Lane (Hellboy) ve genç yetenek Farrah Mackenzie eşlik ediyor.

    Çok satan yazar Gillian Flynn (Gone Girl, Sharp Objects) showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Orijinal dizinin yazarı Dennis Kelly ve Mad Men'dn tanıdığımız Ryan Enright senaryoda Flynn'a eşlik ediyor. Dizi, 25 Eylül gübü Amazon Prime Video'da prömiyer yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top