Hesabım
    Ted Lasso, Apple'dan İkinci Sezon Onayı Aldı!

    Dizi, ilk sezonun ortasında ikinci sezon onayı aldı.

    Apple'ın yeni komedi dizisi Ted Lasso, ilk sezonun ortasında ikinci sezon onayı aldı. Haber, platformda ilk üç bölümün yayınlanmaya başlaması ve prömiyer yapmasının üzerinden kısa bir süre sonra gelmiş oldu. Dördüncü bölüm cuma günü yayınlanacak. İkinci sezon, ilki gibi 10 bölümden oluşacak ve önümüzdeki yılın yaz aylarında yayında olacak.

    Dizide Jason Sudeikis, futbol koçluğu konusunda hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen İngiltere'de profesyonel bir futbol takımına koçluk yapmak üzere tutulan Ted Lasso olarak rol alıyor ve hikaye bu karakter üzerinden işleniyor. Sudeikis, rol almanın yanı sıra Doozer Productions aracılığıyla Bill Lawrence ve Jeff Ingold'la birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Liza Katzer, ortak yapımcı olarak görev yapıyor. Warner Bros. Television ve Universal Television ise prodüksiyonla ilgileniyor.

    Ted Lasso karakteri ilk olarak bir NBC Sports tanıtım videosunda yer aldı. Videonun amacı, NBC Sports'un İngiltere Premier Ligi maçlarını yayınlayacağını duyurmasıydı. Video çok başarılı olunca NBC, Ted Lasso'yu analist olarak hizmet etmesi için ertesi yıl geri getirdi. Bu başarı, karakterin bir diziye taşınmasını kaçınılmaz kıldı ve ilk sezonla yayın hayatına başladı.

    Apple’ın mevcut diğer komedi projeleri arasında "Dickinson" ve "Mythic Quest" yer alıyor. Yayıncı, aynı adı taşıyan Wondery ve Bloomberg Media podcast'inde belgelenen gerçek olaylardan esinlenen, başrollerini Paul Rudd ve Will Ferrell'in paylaştığı karanlık komedi “The Shrink Next Door”u da sipariş etti. Apple, kısa süre önce altı şovdan toplam 18 Emmy adaylığı aldı. Bu adaylıklara, dizi ortak başrolüyle aday olan Jennifer Aniston olmak üzere sekiz adaylık alan “The Morning Show” dahil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top