Hesabım
    BluTV'nin İddialı Yeni Dizisi "Yarım Kalan Aşklar"dan Fragman!

    Dizi, 10 Eylül'de prömiyer yapmaya hazırlanıyor

    Başrollerini son dönem büyük çıkış yakalayan Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in üstlendiği, yapımcılığını ise reyting rekorları kıran dizilerden tanıdığımız TIMS&B Productions'ın (Timur Savcı ve Burak Sağyaşar) yaptığı “Yarım Kalan Aşklar” dizisinden ilk uzun fragman yayınlandı. Umur Turagay'ın yönettiği, BluTV ekranlarında yer alacak dizide Ezel Akay ve Cem Davran gibi sürprizler de yer alıyor.

    Yazın başında çekimleri tamamlanan dizinin hikayesinin odak noktasında bir trafik kazasında hayatını kaybettikten sonra başka bir bedende dünyaya geri dönen Ozan bulunuyor. Büyülü gerçekçilik anlatımı vaat eden dizi "Bakmak yetmez, görmeyi dene!" mottosuyla ilk tanıtımını yapmıştı. Şimdi ise "Aşk iki beden arasında değil, iki ruh arasında yaşanır" sözleriyle ilk uzun fragman tanıtıldı. 

    BluTV'nin yayınladığı orijinal sinopsise göre izleyicileri bekleyen hikaye şöyle; "İdealist gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözü kara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir. Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulacaktır: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder. Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulacaktır. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak."

    Daha önce Suskunlar adlı dizi, Tarantinesk bir anlatımı bulunan Karışık Pizza filmi ve İkimizin Yerine adlı aşk filmlerini çeken yönetmen Umur Turagay, bu projede de aynı görevi üstleniyor. Senaryo ekibinde  Ethem ÖzışıkHakan Bonomo ve Ercan Uğur üçlüsü yer alıyor. Dizinin prömiyer tarihi, BluTV tarafından 10 Eylül 2020 olarak duyuruldu!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top