Hesabım
    Fred Armisen'in Uzay Komedisi 'Moonbase 8', Showtime'da Yayınlanacak!

    6 bölümlük mini komedi sonbaharda yayında!

    Moonbase 8, çekimleri tamamladı ve Showtime'a inmek üzere. 2020'nin başlarında üretime başlayan altı bölümlük komedi, bu sonbaharda kablo ağında görücüye çıkacak. Portlandia ve Fred Armisen'in yeni bir ortaklık kurduğu Moonbase 8'in başrolünde Armisen, Tim Heidecker ve John C. Reilly yer alıyor. Hikaye, Ay üssü simülatöründe yaşayan ve bir gün gerçek bir uzay görevi için seçilme umudu barındıran üç astronotun yaşadıklarına odaklanacak. 

    Showtime Networks Eğlence Başkanı Jana Winograde, "Hepimizin yakın çevresindeki yaşamla uzlaşmaya zorlandığı bir yılda, daha büyük bir yere kaçma hayalleriyle dolu esaret altındaki bu sıradışı hikayeyi hayata  geçirdiğimiz için mutluyuz. Gösteri, salgından önce üretilmiş olsa da konusu günümüze ışık tutuyor. Mizahı, Fred, Tim, John ve Jonathan sayesinde zamansız ve bu döneme de oldukça uygun." dedi.

    Bir iş yeri komedisi olarak da nitelendirilen dizi, astronotlar Skip (Armisen), Rook (Heidecker) ve liderleri Cap (Reilly)'in bir dizi beklenmedik karar sonucu daha ilk aydan görevlerine hak kazanmaları üzerinden ilerleyecek. Bu görev için, akıl sağlıklarını, birbirlerine olan güvenlerini ve uzay yolculuğu için uygun olup olmadıklarını sorgulayacaklar. 

    Pandemiyle ilgili üretim durdurmaları, dizilerin birçoğunun planlarını değiştirmesine sebep oldu. İptaller, ertelemeler ve hatta kanal değişiklikleri bile yaşandı. Yılın başlarında projeye başlayan Moonbase 8 ekibi ise iptale gitmedi ve projeyi tamamladı. Armisen, Heidecker, Reilly ve Krisel tarafından yaratılan, yazılan ve yürütücü yapımcılığını üstlenen Moonbase 8, A24 ve Abso Lutely Productions tarafından üretilecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top