Hesabım
    Onur Saylak, Babil Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu!

    Diziden ayrılan Ozan Güven'in yerine Onur Saylak görev alacak.

    Yakın zamanda sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği ve şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme oturan ve diğer sanatçıların açıklamalarıyla da konuşulmaya devam eden Ozan Güven, geçtiğimiz günlerde Babil dizisinin kadrosundan ayrılmıştı. Ay Yapım'ın açıkladığı karar sonrası, Güven'in canlandırdığı Egemen karakterinin de geleceği merak konusuydu. Bu merak giderildi ve karakteri Onur Saylak'ın canlandıracağı açıklandı.

    Ay Yapım tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Başarılı oyuncu Onur Saylak, Egemen rolüyle Babil dizisine yeni sezonunda dahil oldu. #Babil yakında @startv’de!" Halit Ergenç ve Onur Saylak'ın birlikte senaryo provası yaptığı fotoğraflar da Ay Yapım'ın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Onur Saylak daha önce Hayat Ağacı, Sensiz Olmaz, Vatanım Sensin ve Hatırla Gönül adlı dizilerde boy göstermişti. 

    Ozan Güven'in ayrılığı sonrası karakteri kimin oynayacağı ya da dizide devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Sonunda, bir süredir konuşulan haber resmi olarak geldi ve Onur Saylak diziye dahil oldu. Babil dizisinde Onur Saylak dışında, Halit ErgençAslı EnverBirce Akalay ve Nur Fettahoğlu yer alıyor. Oldukça sevilen ilk sezondan sonra, yeni sezonda yayın hayatına devam edecek olan dizi için  beklentiler büyük.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top