Hesabım
    Netflix Korkusu "The Haunting of Bly Manor"dan İlk Poster Paylaşıldı!

    Dizinin sonbahar aylarında yayınlanacağı açıklandı

    Netflix'in The Haunting of Hill House'la başlayan ve oldukça büyük beğeni toplayan korku antolojisi, The Haunting of Bly Manor'la devam edecek. Uzun süredir beklenen ve pandemiden dolayı ertelenme ihtimali konuşulan yapım için dizinin yaratıcısı Mike Flanagan bir açıklama yapmış ve planlanan tarihte yayınlanacağını duyurmuştu. Şimdi, dizinin resmi sosyal medya hesaplarından ilk poster yayınlandı ve sonbahar aylarında yayında olacağını bildirdi.

    The Haunting of Hill House, Ekim 2018'de prömiyerini Netflix'te yaptı ve Netflix tarihinin en iyi dizilerinden biri olarak anılmaya başladı. Her sezon başka bir perili ev hikayesine odaklanacağı söylenen antoloji için Şubat 2019'da sipariş verildi ve dizinin ismi The Haunting of Bly Manor olarak açıklandı. Resmi posterle birlikte geri sayım da başlamış oldu.

    Yeni sezonda, iki yetim çocuğa bakıcılık yapan mürebbiyenin ve elbette, perili bir evin hikayesi anlatılıyor. Hem o, hem de çocuklar doğaüstü tehditlerle uğraşmak zorunda kalıyorlar. Senaryo, Henry James'in The Turn of the Screw adlı romanından uyarlandı. İlk sezonda yer alan oyunculardan Victoria PedrettiOliver Jackson-CohenHenry Thomas ve Kate Siegel The Haunting of Bly Manor'ın kadrosunda da yer alıyor. Diziye katılan yeni oyuncular arasında ise  T'Nia MillerRahul Kohli ve Amelia Eve bulunuyor.

    Dizinin orijinal posterinde, uzaklarda kalan bir ev, sular içinde yürüyen ve arkasına dönüp bakan bir kadın görünüyor. Posterde, ipucu veren herhangi bir cümle bulunmazken, bu sonbaharda izleyeceğimiz notu görülüyor. Resmi hesaplarla birlikte, başrol oyuncularından Kate Siegel da posteri takipçileriyle paylaştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top