Hesabım
    Kate McKinnon'ın Rol Aldığı ‘Joe Exotic’, Peacock, NBC ve USA Network Birlikte Çalışıyor

    Kate McKinnon, dizide Carole Baskin'i canlandıracak.

    Variety'nin haberine göre, Carole Baskin ve "Tiger King" Joe Exotic hakkında Kate McKinnon liderliğindeki dizi, NBCUniversal Television'dan çok platformlu bir sipariş aldı. Şu anda “Joe Exotic” başlıklı sınırlı dizi NBC, Peacock ve USA Network'te yayınlanacak. Ayrıca, Etan Frankel, Universal Content Productions (UCP)'la yaptığı genel anlaşma kapsamında projeye yazar ve sorumlu yapımcı olarak dahil oldu.

    Projenin ilk olarak geçtiğimiz kasım ayında geliştirilmekte olduğu açıklandı. Frankel'in geçmiş çalışmaları arasında "Friday Night Lights", "Shameless", "Animal Kingdom" ve Epix dizisi "Get Shorty" bulunuyor. Ayrıca, Milo Ventimiglia'nın oynadığı bir Evel Knievel sınırlı dizisinin de yazarı. Bu proje başlangıçta ABD'de kuruldu ancak, şu anda diğer satış noktalarıyla da görüşülüyor.

    Aynı adlı Wondery Podcast'e dayanan şov, egzotik hayvan sever Joe "Exotic" Schreibvogel'in büyük kedilerini kar için ürettiğini ve kullandığını öğrenen büyük bir hayvansever olan Carole Baskin (McKinnon) üzerine odaklanıyor. Baskin, hızla tırmanan bir rekabeti kışkırtarak girişimi kapatmak için harekete geçer. Ancak, Carole'un da kendine ait bir geçmişi vardır ve pençeler ortaya çıktığında Joe, onun ikiyüzlülüğünü ifşa etmek için hiçbir şeyden vazgeçmeyecektir.

    Exotic ve Baskin'ın tuhaf dünyası, en meşhur Netflix belgesel dizisi "Tiger King"de belgelendi. Dizi, 20 Mart'ta yayınlandı ve kısa sürede bir medya başarısı haline geldi. Nielsen verilerine göre, dizinin ilk 10 gün içinde 34,3 milyon tekil izleyiciye ulaştığı tahmin ediliyor. Bu, "Tiger King" dünyasında geçecek iki televizyon projesinden biri. Diğer projenin başrolü için Nicolas Cage'in adı konuşuluyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top