Hesabım
    Darth Vader ve Commander Cody, Obi-Wan Dizisiyle Geri Dönebilir!

    Disney Plus dizisi, sevilen iki karakteri geri getirebilir.

    Uzun zamandır beklenen Disney Plus dizisi Obi-Wan Kenobi'yle ilgili söylentiler daha çok dolaşmaya başladı ve son detaylar, dizide Star Wars destanından çok sayıda sevilen karakterin yer alacağını gösteriyor. Son haberlere göre, Klon Savaşları sırasında General Kenobi'nin komutası altındaki klon askeri olan Komutan Cody, namı diğer CC-2224'ün geri döneceğini bildiriyor. Daha heyecanla yorumlanan haberler ise, ilk duyulduğundan beri merakla resmi açıklamanın beklendiği Star Wars: Revenge of the Sith'den Hayden Christensen'in, Anakin Skywalker / Darth Vader olarak geri dönecek olması..

    Obi-Wan Kenobi ile ilgili detayların yanı sıra, The Mandalorian'ın yaklaşan ikinci sezonuna, özellikle de hayranların gözdesi olan Ahsoka Tano'nun ilk çıkışına ilişkin detaylar da var. Çıkış, Ahsoka Tano'nun "gri bir pelerin giydiğini" ve "iki ödül avcısı suikastçıyla dövüştüğünü" gösterdiği iddia edilen bazı özel görüntüler üzerinden konuşuluyor. Yakın tarihli bir rapor, Obi-Wan Kenobi serisinin prodüksiyonunun ilk düşünülenden çok daha erken başlayacağını iddia ediyor. İddiaya göre, çekimler önümüzdeki ay Güney Kaliforniya'da bir yerde başlayacak ve Star Wars hayranlarına aşina olması gereken dış çekimlerle başlayacak.

    Çekimler daha sonra İngiltere'de yapılacak ve iddiaya göre ünlü Pinewood Stüdyoları gösterinin gelişini planlamaya başladı bile. Obi-Wan Kenobi, baş karakter olarak Ewan McGregor'u geri getirecek ve The Mandalorian'la Better Call Saul'un yönetmeni Deborah Chow yönetmen koltuğunda oturacak. Şu anda Disney Plus bir prömiyer tarihi açıklamadı. McGregor, son zamanlarda şovun kendisi ve çeşitli sahne arkası sorunları hakkında bir fikir verdi ve; "Senaryolar gerçekten çok iyi. Yazının% 90'ını gördüm ve gerçekten beğendim. Yaratıcı farklılıklar var ve tüm konuşulan olumsuz dedikoduşar birer saçmalık, hiçbiri doğru değil. Biz sadece tarihleri ​​biraz değiştirdik." dedi.

    Obi-Wan Kenobi dizisi, The Mandalorian da dahil olmak üzere Star Wars'la ilgili Disney Plus'ın planladığı birçok Star Wars dizisinden sadece biri. Yaklaşan Rogue One projesi zaten mevcut. Darth Maul ve Han Solo şovları da önümüzdeki yıllarda izleyiciyle buluşabilir ama herkesin gönlünde her zaman bir Darth Vader özel dizisi yer alacak. Bakalım, Vader yeni diziye ne kadar dahil olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top