Hesabım
    Aile Şirketi'ni Emrah Kaman Anlattı

    Bein Connect'in yeni komedisi Aile Şirketi'ni yaratıcısı ve oyuncusu Emrah Kaman ile konuştuk.

    Bein Connect'in yeni nesil komedi dizisi ‘Aile Şirketi izleyici karşısına çıktı. Platformun ilk orijinal içeriği olan ve yapımcılığını 25 Film’in üstlendiği Aile Şirketi'nin yönetmenliğini Koray Şahin üstlenirken, senaryosunu Murat Kaman ile Emrah Kaman kaleme aldı. 25 Film'in yapımcılığına üretilen dizinin oyuncu kadrosunda ise tanınan yüzler Emrah KamanÖzlem ÖçalmazEslem AkarCan SipahiCihan Durmaz ve son dönemin en üretken oyuncularında Müfit Kayacan yer alıyor.

    Dizide Harun Boz karakterini canlandıran Emrah Kaman ile küçük bir sohbet gerçekleştirdik.

    • Çok küçük bir ekiple ortaya çıkmış bir iş, bunda sanırım pandemi döneminin etkisi var. Hangi şartlar altında çalıştınız?

    Valla ben çok güzel çalıştım. Ben zaten öyle el kol şakası temas falan hiç sevmem. O yüzden benim işime bile geldi diyebilirim.

    • Aile Şirketi’ne dijitale yapılacak bir iş olarak mı başladınız? Yoksa ulusal kanallar da düşünüldü mü?

    Aile Şirketi sezonu 13 bölüm ve 20 dakikalık bir dizi.. 13*20=260 dakika. Televizyonda bir dizi 130 dakika.. Yani bizim koca sezondan televizyona sadece 2 bölüm çıkıyor. Söyleyeceklerim bu kadar :)

    • Sizin oynadığınız Harun karakteri nasıl bir karakter?

    Hepimizin çevresinde bir Harun Boz var. Eğer çevrenizde Harun Boz yoksa bilin ki o çevrenin Harun Boz’u sizsiniz. 

    • Senaryoya ne kadar bağlı kaldınız, doğaçlama var mı?

    Bazen  aklımıza komik şeyler geldi onları ekledik sette... Aklımıza komik şeyler gelmediğinde de senaryoya bağlı kaldık. Yani olay tamamen aklımıza ne geldiğiyle alakalı..

    • Bu tarz dizilerinden favorileriniz var mı? Örneğin The Office vb.

    The Office benim hayatta en çok güldüğüm diziydi... İngiliz versiyonu da çok güzeldir. Life Is Too Short da yine türün en iyi örneklerinden.. Parks and Recreation da başarılı bence.. Curb Your Enthusiasm ve Arrested Development bile kamera kullanımı açısından benzer işler sayılabilir. Şöyle bir bakınca benim zaten sevdiğim bütün diziler bu tarzdaymış. Benzer bir iş yapmak da benim için hele bir de böyle bir dönemde çok kıymetli... 

    • Genel olarak sektörü nasıl değerlendiriyorsunuz? Dizi süreleri, pandemi dönemi. Genel bir değerlendirme yapabilir misiniz?

    İnişler çıkışlar hep olur. Gerçi sektör ben kendimi bildim bileli inişte ama herhalde bir ara çıkar diye düşünüyorum. 

    • Başka projeler var mı ufukta?

    Yakın zamanda güzel sürprizler yapabiliriz. 

    Röportaj: Hande Kara

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top