Hesabım
    The Conners'ın Üçüncü Sezonundan Sosyal Mesafe ve Maske Göndermeli Poster!

    Dizi, üçüncü sezon duyurusunu pandemi göndermesiyle yaptı.

    Koronavirüs pandemisi bütün insalığı derinden etkiledi ve hala etkilemeye devam ediyor. Sinema ve TV sektörü ise salgın sürecinden en çok etkilenen sektörlerden biri durumunda. Yavaş yavaş koruma önlemleri dahilinde diziler setlere dönüyor. Bunun yanı sıra, izleyicilerin merak ettikleri şey, film ve dizilerde pandeminin nasıl yer alacağı. Şimdilik içerik olarak bunu göremedik ama The Conners dizisi gibi prodüksiyonlar göndermelere başladı bile. Üçüncü sezonunu duyuran dizide sosyal mesafe mesajı var ve dizi oyuncuları yayınlanan posterde maske takıyor.

    ABC’nin 19 bölümlük üçüncü sezonu için prodüksiyona geri dönen amiral gemisi pozisyonundaki komedi dizisi The Conners, üretim konusundaki güvenlik taahhüdünü yeni seviyelere taşıdı. Yeni sezonun ilk afişi ailenin koruyucu maske taktığını gösteriyor. Slogan ise sosyal mesafenin her zaman gerekli olduğu yönünde. Gösteri, Los Angeles'ta minimal ekip ve stüdyo içi seyirci olmadan çekiliyor. Conners'ın sette üretime devam eden ilk komedi dizisi olduğuna inanılıyor.

    The Conners, Tom Werner’in Werner Entertainment şirketi tarafından üretildi. Dan, Jackie, Darlene, Becky ve D.J. adlı karakterlerin yer aldığı Roseanne'nin spin-off projesinin oyuncu kadrosunda John Goodman, Laurie Metcalf, Sara Gilbert, Lecy Goranson, Michael Fishman, Emma KenneyAmes McNamara ve Jayden Rey yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top