Hesabım
    Luca Guadagnino Dizisi "We Are Who We Are"dan Fragman!

    Guadagnino'nun HBO dizisinden ilk fragman yayında

    "Call Me by Your Name" ve "Suspiria"nın yönetmeni Luca Guadagnino, "We Are Who We Are"la yeteneklerini televizyona da taşınıyor ve yakında yayınlanacak olan HBO dizisi için ilk fragmanını pazar günü yayınladı. Mini dizinin başrollerinde Jack Dylan Grazer, Chloë Sevigny, Alice BragaKid Cudi ve dizide ilk oyunculuğunu yapan Jordan Kristine Seamon yer alıyor.

    Sekiz bölümlük şov, New York'tan İtalya'nın Veneto kentindeki askeri üsse, her ikisi de ABD Ordusu'ndan asker olan anneleri Sarah (Sevigny) ve Maggie (Braga)'yle birlikte taşınan 14 yaşındaki Fraser Wilson'ın (Grazer) büyüme hikayesini anlatıyor. Fraser, her genç gibi ebeveyni Sarah'la sık sık tartışır ve "Bunca yıldan sonra, senden nefret edip etmediğimi hâlâ bilmiyorum." der ve bu replik, yine duygu ve sorgulama yüklü bir Guadagnino hikayesi izleyeceğimizi bize anlatır.

    Fraser, babası (Cudi) ve erkek kardeşiyle birkaç yıldır askeri üste yaşamış olan Caitlin Harper (Seamon)'la yakın bir arkadaşlık kurar. Bir yandan da tartışma yaşasalar da "Efsane" dediği ve asker olmak için idol olarak gördüğü Sarah'ya saygı duyar. Caitlin ve Fraser arasında bir yakınlaşma başlar. Guadagnino atmosferi ve müzikleriyle dolu anlar bu noktada başlar. 

    Luca Guadagnino’nun “Call Me by Your Name” adlı filmi 2017'de dört Oscar adaylığı aldı. Bunlardan biri olan en iyi senaryo dalında ise ödülü efsanevi isim James Ivory evine götürdü. Yönetmen, Timothee Chalamet ve Armie Hammer'ın rol aldığı filmin devamı üzerinde çalışıyor, ancak erken planlar Koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi.  "We Are Who We Are", 14 Eylül'de HBO'da prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top