Hesabım
    Stephen King Uyarlaması ‘The Stand'in İlk Teaserı Yayında

    Bir Stephen King uyarlaması daha TV'ye geliyor!

    CBS All Access, yakında çıkacak olan "The Stand" uyarlaması için ilk tanıtımını yayınladı. Sadece 30 saniyeden oluşan kısa teaser, pazar gecesi MTV Video Müzik Ödülleri'nde yayınlandı. Kısa video, Whoopi Goldberg'i Abagail Ana olarak gösteriyor, kendisini mısır tarlasındaki Frannie Goldsmith (Odessa Young)'e tanıtıyor ve ona "Beni Hemingfoot Evi'nde görmeye gel." diyor. Daha sonra, ürkütücü ıssız sokakları, üzücü hastane anları ve hatta biraz doğaüstü sahneleriyle tam bir King uyarlaması izleyeceğimizi hissediyoruz.

    "The Stand", Stephen King’in 1978 tarihli aynı adlı romanına dayanıyor ve bir vebadan kurtulanlar arasında iyi ve kötü arasındaki savaşı konu alıyor. Kıyamet öyküsünün ana karakterleri öncelikle iki kampa bölünmüş durumda. 108 yaşındaki Abagail Ana'yı takip edenler ve Karanlık Adam Randall Flagg'le aynı tarafta olanlar.

    Başrollerden birini üstlenen Alexander Skarsgård, "The Stand"ın bu versiyonunda Randall Flagg'ı canlandırıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca; Stu Redman rolünde James Marsden, Larry Underwood rolünde Jovan Adepo, Nadine Cross rolünde Amber Heard, Harold Lauder rolünde Owen Teague, Nick Andros rolünde Henry Zaga, Tom Cullen rolünde Brad William Henke, Ray Bretner rolünde Irene Bedard, Lloyd Henreid rolünde Nat Wolff, Weizak rolünde Eion Bailey, Rita Blakemoor rolünde Heather Graham, Julie Lawry rolünde Katherine McNamara , Ratwoman rolünde Fiona Dourif, Dayna Jurgens rolünde Natalie Martinez, Dr. Jim Ellis rolünde Hamish Linklater, Cobb rolünde Daniel Sunjata ve Glen Bateman rolünde Greg Kinnear yer alıyor.

    Dizinin yapımcılığını CBS Television Studios üstleniyor. Cavell'in yanı sıra yürütücü yapımcılar Taylor Elmore, Will Weiske, Jimmy Miller, Roy Lee ve Richard P. Rubinstein olacak. Josh Boone, dizinin başlangıç ve son bölümü için yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Yapımcılar Jake Braver, Jill Killington, Owen King, Knate Lee ve Stephen Welke'ten oluşuyor. “The Stand”, 17 Aralık'ta CBS All Access'te yayınlanacak ve sonraki bölümler perşembe günleri haftalık olarak izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top