Hesabım
    Arnold Schwarzenegger, Skydance'in Casus Dizisinde Başrol Oynayacak

    Ünlü oyuncu, projede yapımcı olarak da görev alacak

    Arnold Schwarzenegger son görevine karar verdi. Aksiyon yıldızı, Skydance Television'da yayınlanacak bir saatlik casus dizisinin başrolü ve yapımcılığını üstlendi. Schwarzenegger, hikayenin merkezindeki bir babayı oynayacak ve dizi, küresel bir casusluk macerası anlatacak. Oyuncu, bu diziyle ile ilk kez televizyonda büyük bir rolde yer alacak.

    Baba-kız rollerinde Schwarzenegger'in karşısında kimin oynayacağı henüz belli değil. Kaynaklara göre, proje çok yakın gelecekte platformlara satılacak. Bu, Schwarzenegger ve Skydance arasındaki ilişkinin derinleştiğini işaret ediyor. Bu ilişki, halihazırda bulunan "Terminator" evrenine, yani "Terminator Genisys" ve "Terminator: Dark Fate" filmlerine kadar uzanıyor. İkincisi, Schwarzenegger’in son büyük film rolü oldu.

    TV cephesine alışmaya başlayan ikonik aksiyon yıldızı için planlanan bir sonraki adım, Genius Brands International’ın üreteceği ve önümüzdeki yıl başrolde oynayıp, baş karakter Arnold Armstrong'u seslendireceği "Stan Lee’s Superhero Kindergarten" adlı animasyon dizisi olacak.

    “Law & Order”, “Prison Break” ve “Scorpion” üzerine çalışmalarıyla tanınan Nick Santora, stüdyoyla yaptığı genel anlaşmanın bir parçası olarak Skydance serisini yaratacak, geliştirecek ve yönetecek. Santora, Lee Childs'ın kitap serisine dayanan Amazon'un "Jack Reacher" adlı başka bir Skydance serisini göstermeye hazırlanıyor. Schwarzenegger, Skydance için David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost'la birlikte yönetici yapımcılığı da üstleniyor. Carolyn Harris, stüdyo adına projeyi yürütecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top