Hesabım
    ‘NOS4A2’, İkinci Sezonun Ardından İptal Edildi!

    AMC, fantastik korku dizisini iptal ettiğini duyurdu

    "NOS4A2", iki sezon sonra AMC tarafından iptal edildi. Dizinin başrol oyuncusu Jami O’Brien haberi Twitter'da paylaştı. O’Brien, “Arkadaşlar, geçen hafta AMC'den haber aldım. NOS4A2'nin 3. sezonunu yapmayacağız. Üzücü bir haber ama en azından hikayeyi Joe Hill’in müthiş romanından uyarlamayı bitirebildiğimiz için minnettarım." dedi.

    O’Brien, dizideki çalışmaları için şovun oyuncu kadrosuna, ekibine ve ekranda romanı yeniden yaratmaları için kendilerine emanet ettiği için Hill'e teşekkür etti. "Ve kalbimin derinliklerinden gelen herkese teşekkürler. Özellikle her hafta bizimle olup, tweet atanlara. Pazar gecelerini çok eğlenceli hale getirdiniz" diyerek sözlerini tamamladı. Haberler, 23 Ağustos'ta AMC'de yayınlanan ikinci sezon finalinden bir hafta sonra gelmiş oldu. İkinci sezon 10 bölümden oluşuyordu ve 21 Haziran'da prömiyer yapmıştı.

    AMC adına yapılan açıklamada, "Christmasland sonsuza kadar yaşayabilir, ancak, "NOS4A2" ikinci sezonla birlikte sona erecek. İki sezon boyunca ilham verici, ürkütücü, baştan sona büyüleyici ve yaşa meydan okuyan televizyon için Jami O’Brien, Joe Hill ve tüm ekibe çok müteşekkiriz. Ve elbette, Wraith'e tırmanıp geziye çıktıkları için hayranlara teşekkürler." sözleri paylaşıldı. Dizi, aynı isimli 2013 yılna ait Joe Hill romanına dayanıyor. Kayıp şeyleri bulma konusunda doğaüstü bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeden yetenekli genç bir kadın olan Vic McQueen (Ashleigh Cummings) üzerinden ilerliyor. Bu yetenek, onu çocukların ruhlarından beslenen baştan çıkarıcı bir ölümsüz olan Charlie Manx (Zachary Quinto)'le çarpışma rotasına sokar ve onlardan geriye kalanları Noel Diyarı'na götürür. Vic, Manx'i yenmeye ve kurbanlarını kurtarmaya çalışır. Aklını kaybetmeden veya ona kurban gitmeden bunu yapması gerekmektedir.

    Dizide ayrıca, Jahkara Smith, Olafur Darri OlafssonVirginia Kull ve Ebon Moss-Bachrach rol aldı. "NOS4A2", Tornante Television'la birlikte AMC Studios tarafından üretildi. Dizinin idari yapımcılığını Hill, O’Brien ve Lauren Corrao üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top