Hesabım
    Ödüllü Dizi "Ramy", İkinci Sezonuyla BluTV'de!

    Ramy Youssef'li dizinin ikinci sezonu yakında BluTV'de!

    İlk sezonu yine BluTV'de yayınlanan ve ülkemizde de beğeni toplayan otobiyografik komedi dizisi ‘Ramy’, 3 Eylül Perşembe günü yeni sezonuyla yine BluTV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Komedyen Ramy Youssef’in başrolünde yer aldığı ve dizinin yaratıcısı da olduğu Ramy, Mısırlı Müslüman göçmen bir ailenin oğlu olan Ramy'nin hikayesine odaklanıyor. Göçmen olarak New Jersey'de doğan ve Amerikan kültürüyle büyüyen Ramy, iki toplum arasında eğlenceli bir sıkışmışlık yaşıyor ve bunu dizi aracılığıyla da izleyicilere aktarıyor.

    Özel yapımlara ağırlık veren ama ödüllü dizileri de yayınlayan BluTV, sürekli genişlettiği içerik havuzuna Ramy'nin ikinci sezonunu da ekledi ve hem diziyi, hem komedi türünü sevenlere müjdeyi verdi. Dizinin adeta her şeyi olan ve başrolü de canlandıran yaratıcı yazar Ramy Youssef’un kendi hayat hikayesinden yola çıkılarak yazılan ‘Ramy’nin ikinci sezonuna ‘Moonlight’ ve ‘Green Book’ filmleriyle kısa sürede iki Oscar birden kazanan Mahershala Ali konuk oluyor. Kendisi de Müslüman olan Ali, hikayeye karakteriyle zenginlik katıyor.

    Hulu orijinal dizisi olan Ramy, kültür farklılıkları ekseninde manevi arayışına devam ediyor. Konuk oyuncu Mahershala Ali, Ramy’nin yeni katıldığı Müslüman cemaatinde yer alan bir karaktere hayat veriyor ve bu karakter, Ramy’nin bu manevi yolculuğunda kendisine rehberlik ediyor.

    Ramy, bu yıl Emmy Ödülleri’nde komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve En İyi Yönetmen ödüllerine aday gösterildi. Dizi, lk sezonuyla, Ramy Youssef'e  komedi-müzikal dalında En İyi Erkek Oyuncu Altın Küre Ödülü’nü de kazandırmıştı. İkinci sezonunu izlemeye hazırlanığımız Ramy'nin üçüncü sezon onayı aldığını da hatırlatalım. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top