Hesabım
    Orlando Bloom, İnsan Hakları Avukatı Jared Genser Hakkında Bir Dizi Hazırlıyor

    Bloom, Amazon için üretilecek olan dizide yapımcı olacak

    Dünyanın çeşitli bölgelerinde siyasi tutukluların serbest bırakılmasına yardım eden insan hakları avukatı Jared Genser'in hikayesi, Orlando Bloom tarafından Amazon'la birlikte bir dizi olarak geliştiriliyor. Yayıncı, yapımcılığını Carnival Row yıldızı Bloom ve eski HBO yöneticisi Bruce Richmond tarafından yürütülecek olan İsimsiz Jared Genser Projesi'nin ilk aşamalarında olduğunu duyurdu.

    Genser, Perseus Strategies'in Genel Müdürü ve Freedom Now'ın kurucusu. New York Times, siyasi tutukluları serbest bırakma çalışması nedeniyle onu "The Extractor" olarak adlandırdı. Uzmanlık alanı, uzman ajanlardan oluşan çekirdek bir ekiple çalışarak, dünyanın en zorlu bölgelerindeki yüksek riskli yerlerde bulunan vicdan mahkumlarını ve insan hakları mahkumlarını serbest bırakmak.

    Müşteriler arasında eski Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Václav Havel, eski Malezya Başbakan Yardımcısı Anwar İbrahim, eski Maldivler Devlet Başkanı Mohamed Nasheed ve Nobel Barış Ödülü sahipleri Aung San Suu Kyi, Liu Xiaobo, Desmond Tutu ve Elie Wiesel bulunuyor. Mevcut müşterileri arasında İran Siamak ve Baquer Namazi'de tutuklu Amerikalı rehineler var.

    Dizi, Amazon Studios, Bloom’s Amazing Owl Productions ve eski HBO Prodüksiyon Başkan Yardımcısı Bruce Richmond tarafından yönetilen TrueNorth Media tarafından üretilecek. Lord of the Rings serisiyle büyük üne kavuşan Orlando Bloom, kurduğu şirketle yapımcılık macerasına da devam etmiş olacak. Bloom, son olarak Carniwal Row dizisiyle adından söz ettirmeyi başardı. Yakın zamanda ise kendisini The Outpost'ta izleyeceğiz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top