Hesabım
    Netflix'in Gençlik Dizisi "Emily in Paris"ten Fragman ve Tarih Duyurusu!

    İddialı dizinin başrolünde Lilly Collins var..

    "Aşk! Ve güzellik! Ve tutku!". Her şey Lily Collins için. 10 bölümlük ilk sezonu 2 Ekim 2020 tarihinde Netflix'te yayınlanacak olan yeni romantik komedi Emily in Paris'ten tarih duyurusuyla birlikte altyazılı fragman da paylaşıldı. TV dünyasının başarılı ismi Darren Star (Younger, Sex and the City) tarafından yaratılan dizide Collins başrolde!

    Chicago'da yaşayan hırslı, yirmi yaşlarında bir pazarlama yöneticisi olan Emily, şirketinin Fransız lüks bir pazarlama şirketini satın almasıyla beklenmedik bir şekilde hayalini kurduğu Paris'e gelir ve şirketin sosyal medya stratejilerini yenilemekle görevlendirilir. Emily'nin Paris'teki yeni hayatı, iş arkadaşlarını kazanırken, arkadaşlar edinirken ve yeni aşklar arasında gezinirken sarhoş edici maceralar ve şaşırtıcı zorluklarla doludur.

    Collins'e eşlik eden ana oyuncu kadrosunda Ashley Park (Tales of the City), Philippine Leroy Beaulieu (Call My Agent!), Lucas Bravo (Smart Ass), Samuel Arnold (Antony & Cleopatra), Camille Razat (The 15:17 to Paris) ve Bruno Gouery (Doc Martin) yer alırken, yardımcı rollerde Kate Walsh (The Umbrella Academy), William Abadie (Resident Evil: Extinction) ve Arnaud Viard (Clara et Moi) yer alıyor. 

    Lilly Collins daha önce Okja, Tolkien, To the Bone gibi filmlerle karşımıza çıkmıştı. TV kategorisinde ise yakın zamanda yayınlanan Les Miserables veThe Last Tycoon adlı dizilerdeki performanslarıyla adından söz ettirmeyi başardı. Emily in Paris, 2 Ekim 2020'de prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top