Hesabım
    "Chucky" Dizisinin Prodüksiyonu 2021 Yılına Ertelendi!

    Koronavirüs pandemisinin devam eden etkileri nedeniyle prodüksiyon askıya alındı

    USA Network ve Syfy, bir seri katilin ruhuna sahip olan şeytani oyuncak bebek Chucky'le ilgili ürettiği dizinin prodüksiyonunu önümüzdeki yıla erteledi. Gösteri, bu yılın sonlarında çekime başlayacaktı ama devam eden pandemi etkileri ve üretim kesintileri nedeniyle yeni bir karar çıktı ve set, 2021 yılındaki belirsiz bir tarihe ertelendi.

    Deadline'ın haberine göre, yapımcılar üretimin geç de olsa yayın planına göre zamanında tamamlanabileceği konusunda iyimser durumdalar ve bu gecikmenin, dizinin 2021'de beklenen prömiyer tarihini etkilemeyeceğini umuyorlar. Showrunner ve Child’s Play'in yaratıcısı Don Mancini'den gelen Chucky, pandeminin baş göstermesi ve ilk gecikme olmasaydı bu yıl yayınlanacaktı. Geçtiğimiz temmuz ayında loş bir oyuncak mağazasında, ikonik oyuncak bebeğe bir bakış attığımız yeni prömiyer tarihinin olduğu kısa bir teaser izlemiştik.  Dizi, Mancini'yi orijinal Child’s Play filminde ve birçok devam filminde katil bebeği seslendiren Brad Dourif'le yeniden bir araya getirecek. Bride of Chucky'de Tiffany'yi canlandıran Jennifer Tilly'nin de diziye dahil olduğu bildirildi.

    Şirketten gelen resmi sinopsise göre: "Bir banliyödeki satış sonrası eski bir Chucky oyuncak bebeği ortaya çıktıktan sonra, bir dizi korkunç cinayet kasabanın ikiyüzlülüğünü ve sırlarını açığa çıkarmaya başlar ve pastoral bir Amerikan kasabasını kaosa sürükler. Bu arada, Chucky’nin geçmişinden düşmanların ve müttefiklerin gelişi, cinayetlerin ardındaki gerçeği ve bu kötü şöhretli, canavar haline gelen şeytani bebeğin anlatılmamış kökenlerini açığa çıkarmaya başlar.

    Prodüksiyon kesintileri devam ederken, önümüzdeki yıl ve sonrasına kadar, maalesef daha fazla şov ve filmin ertelendiğini göreceğiz. Chucky bunlardan sadece biri. Platform ve kanallar da bu durumun yarattığı ek maliyetler ve elbette sağlık tehditlerinden dolayı daha az sayıda ve izlenme garantili şovlara öncelik veriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top