Hesabım
    Zack Snyder’dan ‘Army of the Dead’ Sonrası Bir Film ve Bir Anime Serisi Geliyor!

    Army of the Dead evreni, bir öncül film ve bir anime serisiyle genişliyor.

    Zack Snyder’in "Army of the Dead" dünyası, başlıksız bir ön film ve Netflix'te geliştirilmekte olan bir anime dizisiyle çok daha büyük bir hale geliyor. Snyder, perşembe günü yaptığı açıklamada, "Army of the Dead evrenini hem uluslararası bir ön filmle genişletirken, hem de animasyonun görsel olarak dinamik dünyasını keşfetmek için Netflix'le tekrar ortak olma fırsatı bulduğum için inanılmaz derecede heyecanlıyım. Harika bir işbirliği oldu ve Netflix'in bunu bizim kadar büyük bir proje olarak görmesinden dolayı çok mutluyuz." dedi.

    Snyder’in “Army of the Dead” filminin kadrosunda Dave Bautista, Ella Purnell, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Huma Qureshi, Omari Hardwick, Tig Notaro, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Matthias Schweighöfer, Raúl CastilloNora Arnezeder ve Samantha Win rol alıyor. Yapımcılığını The Stone Quarry’den Deborah Snyder, Zack Snyder ve Wesley Coller üstleniyor. Film, 2021'de Netflix'te yayınlanacak ve şimdiye kadarki en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışan bir grup paralı askerin zombi istilasına uğramış bir Las Vegas kumarhanesine girmesini takip edecek.

    “Army of the Dead”in senaryosunun yazarlarından Shay Hatten, anime dizisinin yanı sıra prequel'i de yazacak. Filmin başrolünü Matthias Schweighöfer üstlenecek ve Ludwig Dieter karakterini "Army of the Dead" üzerinden prequel filmde devam etirecek. Yönetmen koltuğunda da Synder oturmazsa büyük ihtimalle Schweighöfer oturacak. Film, Pantaleon Films'den Schweighöfer ve Dan Maag'la The Stone Quarry'den Snyders ve Coller tarafından üretilecek. Schweighöfer, “Büyüleyici bir projede Zack Synder çevresindeki bu harika topluluğun bir parçası olmak büyük bir zevk. Şu anda, bu hikayenin pek çok farklı düzeyde geliştiriliyor olmasına sevindim." dedi.

    Anime dizisi "Army of the Dead: Lost Vegas", zombi salgınının gizemli kaynağıyla yüzleşirken Bautista’nın karakterinin ve kurtarma ekibinin Vegas’ın ilk düşüşü sırasında ortaya çıkış hikayesini anlatacak. Zack Snyder dizinin iki bölümünü yönetecek. Jay Oliva ("Batman: The Dark Knight Returns") hem showrunner olacak, hem de dizinin iki bölümünü yönetecek. Bautista, De la Reguera, Notaro, Hardwick ve Purnell, animede rollerini yeniden canlandıracak ve seslendirme yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top