Hesabım
    BluTV Dizisi "Yarım Kalan Aşklar"dan Yeni Tanıtım Videosu!

    Dizi, 10 Eylül'de prömiyer yapacak..

    Orijinal yapımlara ağırlık vermeye başlayan BluTV'nin iddialı yeni dizisi ‘Yarım Kalan Aşklar’, 10 Eylül 2020’de prömiyer yapacak. İlk bölümün yayınına başlamasına az bir zaman kala diziden yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. TIMS&B Productions imzasıyla ekranlara gelecek olan ve yapımcılığını Timur Savcı ile Burak Sağyaşar’ın üstlendiği ‘Yarım Kalan Aşklar’ın yeni fragmanında Kadir (Burak Deniz) ve Elif’in (Dilan Çiçek Deniz) duygusal sahnelerine ağırlık verildi ve dizinin romantik yönü de izleyiciye tanıtıldı.

    10 Eylül’de seyirciyle buluşacak olan, Cem Davran ve Ezel Akay'ın da kadrosunda bulunduğu BluTV özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ büyülü gerçeklik iddiasıyla tanıtılmaya başlanmıştı. Burak Deniz’i ‘Kadir’ olarak, Dilan Çiçek Deniz’i ise ‘Elif’ olarak izleyeceğimiz dizinin tanıtımında ‘Kadir’ ve ‘Elif’ arasındaki aşılamayan engeller ve söylenemeyen sözlerden kaynaklanan imkansız bir aşkın sinyalleri veriliyor. Duygusal ve iddialı sahneleri, trajikomik hikayesiyle ‘Yarım Kalan Aşklar’ aksiyondan aşka, gizemden komediye kadar birçok farklı duyguyu izleyiciye aynı anda tattıracak.

    Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in başlıca rolleri paylaştığı, Cem Davran, Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi iddialı bir yardımcı oyuncu kadrosuna sahip dizinin senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur birlikte yazdı. Yönetmen koltuğunda ise Karışık Pizza, Güzelliğin Portresi ve İkimizin Yerine gibi filmlerden tanıdığımız Umur Turagay oturuyor. İlginç hikayesi, etkileyici sinematografisi ve romantik anlarıyla Yarım Kalan Aşklar, 10 Eylül'de BluTV'de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top