Hesabım
    ATV'den Yıldızlarla Dolu Yeni Yayın Dönemi Tanıtımı!

    ATV, iddialı yeni sezon için özel bir video yayınladı

    Ülkeninin ilk özel kanallarından biri olan ve yıllardır “Dizi Atv’de izlenir” sloganıyla en iyi yapımları ekrana taşımayı görev edinen Atv, yeni yayın dönemine de güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor. TV dünyasının ünlü yüzlerinden yeni ve devam eden dizilerle yine iddialı bir program hazırlayan kanal, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi hedefliyor. Avrupa’nın en modern medya tesislerinden biri olan Turkuvaz Medya Merkezi’nde ilk çekimleri gerçekleştiren Atv, tüm ekran yüzlerini yeni stüdyolarında bir araya getirdi. Pandemi koşullarının da devam etmesiyle, "Atv seninle" mottosunu uygun gören kanal, tanıtım videosunu yayınladı. 

    Geçtiğimiz yıllarda prömiyer yapan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kuruluş Osman, Bir Zamanlar ÇukurovaHercai ve günlük dizi Beni Bırakma gelecek sezonda da yine izleyicileriyle bir araya gelecek. Yeni sezonda ilk kez yayınlanacak olan yeni diziler ise "Maria ile Mustafa", "Akıncı" ve "Maraşlı" olacak. Yaz sezonunda yayın hayatına başlayan "Gençliğim Eyvah" ise yeni sezonda da atv ekranlarında yer almaya devam edecek. Ve elbette, gündüz kuşağının vazgeçilmezleri "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ve "Esra Erol’da" programları yine aynı saatlerde yayında olacak.

    Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla ülkenin en çok izlenen yarışma programlarında biri olan ve en çok kazandıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster, yenilenen ekran grafikleriyle ve dekoruyla yine bu sezon da kaldığı yerden devam edecek. Milyonların izlediği dizilerin setlerinden haberler, kamera arkası görüntüler ve özel röportajların yer aldığı "Dizi TV" de kaldığı yerden macerasına devam edecek. Atv, yeni sezonda da iddalı yayın programıyla karşınızda olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top