Hesabım
    Warner Bros. TV, Animal Kingdom ve Shameless İçin Sete Dönüyor

    Her iki dizi de pandemi nedeniyle prodüksiyona ara vermişti

    İki Warner Bros. Television dizisi, bu yılki Koronavirüs pandemisinin neden olduğu kapanmanın ardından Los Angeles'ta çekimlere devam etmeye hazırlanıyor. TNT’ de yayınlanan Animal Kingdom, 7 Eylül Pazartesi günü 5. sezonu çekmeye devam edecek. Gösteri, duraklamaya basmadan önce sezonun yaklaşık yarısını çekmişti. Showtime'ın 11. ve son sezonunu çekecek olan Shameless ise 8 Eylül Salı günü devam edecek.

    Her iki dizi de Los Angeles'ta prodüksiyonu yeniden başlatacak ilk Warner Bros. TV şovları ve ardından 14 Eylül Pazartesi günü çalışmaya başlayacak olan CBS sitcomu Mom geliyor. WarnerMedia Studios & Networks şefi Ann Sarnoff, Deadline'a yaptığı açıklamada; “Televizyon şovları Güney Kaliforniya'da yeniden başlıyor ve yayınlanıyor. Sete geri dönmek için çok çalışıyoruz. Böylece HBO Max'e ve tüm ortaklarımıza, kablo kanallarına ve CW'ye erişmek için bu program akışına sahip olabilirsiniz." dedi.

    Stüdyonun Netflix dizisi Lucifer için de işe dönüş tarihi duyuruldu. Kaynaklara göre, 24 Eylül Perşembe günü çalışmalara devam edilcek ve bu tarihte sezon 5'in 16. ve son bölümü (ilk yarısı 21 Ağustos'ta yayınlandı) bitmiş olacak. Bu sezon finalinin çekimleri tamamlandıktan sonra, Lucifer ekibi doğrudan altıncı ve kesinlikle son sezonunun prodüksiyon başlangıcına geçecek.

    Warner Bros.'un eylül ayı sonuna kadar yaklaşık 20 dizi için sete dönmesi bekleniyor. Stüdyonun, aralarında 18 Ağustos'ta Vancouver'da son iki bölümünü çekmeye başlayan Supernatural, HBO Max sınırlı dizisi The Flight Attendant ve Batwoman da dahil olmak üzere bir avuç dolusu şovu var. Riverdale, 14 Eylül'den itibaren bu takvimi takip edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top