Hesabım
    ABC, ‘Black-ish’ Spinoff Projesi ‘Old-ish’i Duyurdu

    Dizinin başrollerinde Laurence Fishburne ve Jenifer Lewis yer alacak!

    ABC'nin eleştirmenlerce beğenilen "Black-ish" adlı komedisi için bir spin-off projesi daha hazırlanıyor. Yeni dizinin adı "Old-ish" olurken, başrollerde iki iddialı isim Laurence Fishburne ve Jenifer Lewis yer alacak. İkili, orijinal dizideki Earl "Pops" Johnson ve Ruby Johnson karakterlerinin yetişkin hallerini canlandıracak. 

    Hikaye, odağında aşka ikinci bir şans veren Ruby ve Earl üzerinden ilerleyecek. Los Angeles'ın nezih bir mahallesine taşınan ikili, topluluğun eski ve yeni yüzlerini temsil eden karakterlerle tanışacaklar ve yeniden evli bir çift olarak yaşam sağlamak için çalışacaklar. "Black-ish" yaratıcısı Kenya Barris, Khalabo Ink Society aracılığıyla projede yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Laurence Fishburne ve Helen Sugland ayrıca Cinema Gypsy adı altında “Black-ish” yıldızı Anthony Anderson ve Artist First’ten E. Brian Dobbins'le birlikte yürütücü yapımcılık yapacak. Lewis, yapımcı olarak görev yapacak. ABC Signature stüdyo prodüksiyonu üstlenecek. ABC, "black-ish"le birlikte şu anda Tracee Ellis Ross’un hikayesini anlatan komedi dizisi "Mixed-ish"i de yayınlıyor.

    Freeform, şu anda üniversiteye giden, Yara Shahidi’nin karakteri Zoey’e odaklanan "Grown-ish" adlı yan diziyi yayınlıyor. “Old-ish” üzerinde çalışmak, Netflix'le yaptığı yeni bir anlaşma için 2018'de ABC Studios'taki genel anlaşmasından ayrılan Barris için ABC'ye geri dönüş anlamına geliyor. Barris, o zamandan beri yayıncı için ikinci sezon onayı da alan komedi dizisi “#BlackAF”ı yaratmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top