Hesabım
    ‘Pose’un Üçüncü Sezon Çekimleri Ekim Ayında New York'ta Başlayacak

    Pandemi nedeniyle ara verilen çekimlere ekim ayında devam edilecek

    FX’in ödüllü dizisi “Pose”, ekim ayında prodüksiyona dönmeyi planlıyor. Variety'nin haberine göre, bu durumun ilk öğrenilme şekli, "Pose" ekibinin bir üyesinin önümüzdeki ay çekimlere başlama beklentisiyle bu hafta Covid-19 testi yaptırması. 3. sezon çekimleri, New York'ta ve ülke genelinde Koronavirüs salgını nedeniyle mart ayında durdurulmuştu.

    Yıldız oyuncu Indya Moore, haziran ayında verdiği bir röportajda “Prodüksiyon durakladığında çok şaşırmadım, olacağını biliyordum ama benim için acı tatlı bir andı. Bir yandan da, hasta olan biri olsaydı, kesinlikle hızla yayılırdı diye düşündüm. Öte yandan ise, bir prodüksiyon üzerinde çalışan çoğu insan maaş çekiyle yaşamaya çalışıyor. Bu yüzden nasıl hayatta kalacakları konusunda endişeliydim." dedi.

    Kısa süre önce, hepsi ABC yapımı olan "Grey's Anatomy", "Station 19", "Black-ish", "A Million Little Things", "The Good Doctor" ve "Big Sky" gibi Disney şovları için prodüksiyonlar başladı. Disney Televizyon Stüdyoları'nın yanı sıra “The Mighty Ducks” ve “Mysterious Benedict Society” de şu an çekim yapıyor. 20. yüzyılın sonlarında New York City'de geçen drama dizisi Pose, şehrin siyahi ve Latin eşcinsel karakterleri üzerinde bir kültür incelemesi yapıyor. Steven Canals, Ryan Murphy ve Brad Falchuk tarafından ortaklaşa oluşturulan şov, televizyondaki herhangi bir şovun en büyük transseksüel oyuncu kadrosunun yanı sıra, senaryolu bir dizide LGBT oyuncularının en büyük yinelenen kadrosunu içeriyor.

    Performansıyla Emmy kazanan Billy Porter, geçtiğimiz yıl üçüncü sezonun bir bölümünü yöneteceğini açıklamıştı. Hangi bölümün yöneteceği ya da ne zaman prodüksiyona gireceği konusunda hiçbir bilgi yoktu ve önümüzdeki sezon için şimdi de ek detaylar açıklanmadı. Porter ve Moore'la birlikte, geri dönen oyuncular arasında Mj Rodriguez, Dominique Jackson, Hailie Sahar, Angelica Ross, Kate Mara, Charlayne Woodard, Ryan Jamaal SwainDyllón Burnside ve Angel Bismark Curiel bulunuyor. Janet Mock ortak yapımcı, yazar ve yönetmenlik görevlerini üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top