Hesabım
    Star Trek: Discovery'nin Üçüncü Sezonundan Fragman

    Yeni sezonun ilk fragmanı Star Trek Günü'nde yayınlandı

    Star Trek: Discovery'nin üçüncü sezonunun ilk fragmanı yayınlandı ve izleyicilere USS Discovery ekibinin gerçekte kim olduğunu göstermeye hazır. CBS All Access serisinin son iki sezonunu takip etmediyseniz, fragman bu anlamda da biraz bilgi veriyor. İkinci sezon olayları, USS Discovery'nin 900 yıldan daha uzun bir süre sonra 32. yüzyıla gittiğini ekrana yansıtmıştı.

    Gizemli bir gezegen bilimi uzmanı olan Michael Burham (Sonequa Martin-Green), gittikleri gezegende yaşam olduğunu keşfeder ama her şey göründüğü kadar heyecan verici değildir. Gezegenin sakinleri, "The Burn" olarak bilinen gizemli bir olayın ardından umutsuzluğa düşer. Galaksinin düzeltilmesine yardımcı olmak ve Federasyonun kendisine olan inancı yeniden sağlamak Burnham ve Discovery ekibine kalacaktır.

    “Star Trek: Discovery”, CBS All Access için sağlam bir yatırım haline geldi. Öyle ki; İlk sezonun tamamı, sonbahar programlarını doldurmak için CBS kanalına sıçrama yapıyor. Hayranlar 24 Eylül'den itibaren eski sezonu izleyebilecek ve 15 Ekim'de üçüncü sezona kavuşacaklar.

    Yeni sezonda, Blu del Barrio, USS Discovery'yi hızla yeni evleri olarak benimseyen 32. yüzyıl sakinlerinden Adira'yı oynayacak. Tecrübenin çok ötesinde, sağlam bir özgüvenle dolu, son derece zeki olarak tanımlanan Adira, ilk gey çift olan Dr. Hugh Culber (Wilson Cruz) ve Paul Stamets (Anthony Rapp)'la arkadaş olacak. Ian Alexander ise, "Deep Space Nine"dan bu yana "Star Trek"in ilk büyük Trill karakteri Gray'i oynuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top