Hesabım
    Atlanta'nın 3. ve 4. Sezonları Koronavirüs Nedeniyle Ertelendi

    Ekip, en erken 2021 yılında sete girebilecek

    Koronavirüs pandemisinin başka bir zayiatı daha var: FX’in "Atlanta"sı. FX Networks ve FX Productions başkanı John Landgraf, daha önce “Atlanta”nın Ocak 2021'de üçüncü sezonuyla geri dönmesi gerektiğini söylemişti ama pandemik prodüksiyon durdurulması bu tarihi erteledi. Henüz belirli bir yeni tarih olmasa da, kanal sonbahar serisini tanıtmak için sanal bir basın toplantısı düzenledi ve gösterinin 2021'in başlarında sete yeniden girmeyi planladığını bildirdi. 

    “Atlanta”nın üçüncü ve dördüncü sezonları birlikte yazıldı ve bu şekilde çekilecek. Landgraf, Donald Glover ve onun cesur takımının son birkaç ayda senaryoyu bitirebildiğini söylemişti. Normal şartlarda, sezon belirlenir, önce Atlanta'da çekimler yapılır ve daha sonra Avrupa kısmına geçilir. Bu kez nasıl bir yol izleneceği henüz belli değil. 

    Daha önce, 3 ve 4. sezonların aynı yıl içinde yayınlanacağı bildirilmişti. Prodüksiyon yetişse bile, pandemi ortamında bunun olması pek mümkün gözükmüyor. Landgraf, oyuncu kadrosu ve ekip güvenliği için önemli adımlar atıldığını söyledi. Sadece test, sosyal mesafe ve sözleşme takibi gibi yeni uygulamalarla sınırlı kalınmadığını, aynı zamanda doktorlara ve epidemiyologlara erişim olanağı da sağlıyor. Landgraf, daha önce "Atlanta"nın 3. ve 4. sezonları için "serinin hayatındaki yeni bir başlangıç" olarak adlandırmıştı.

    İkinci sezon en son mayıs 2018'de yayınlandı. Donald Glover, Brian Tyree HenryZazie Beetz ve Lakeith Stanfield'le birlikte dizide başrollerden birini paylaşıyor. Dizinin baş yapımcılığını Glover ve kardeşi Stephen Glover, Paul Simms, Dianne McGunigle ve Hiro Murai'yle birlikte üstleniyor. "Atlanta", sete geri dönmeye hazırlanan şimdilik tek FX serisi. Kanalın önemli dizilerinden "Fargo" dördüncü sezonunu tamamladı ve Koronavirüs salgını sırasında son iki bölümünü tamamladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top