Hesabım
    Kate Mara ve Nick Robinson‘lı "A Teacher"dan Fragman!

    Dizi, Hannah Fidell’in 2013 yapımı aynı adlı filminden uyarlandı

    Kate Mara ve Nick Robinson, kasım ayında Hulu'da gösterime girecek olan yeni mini dizi “A Teacher”da yasadışı bir ilişkiye giriyor. FX, çarşamba sabahı diziden ilk fragmanı yayınladı. Hannah Fidell’in 2013 yapımı, aynı adlı filminden uyarlanan yarım saatlik dizi, ilk üç bölümüyle 10 Kasım Salı günü gösterime girecek. Yeni bölümler, sonraki her hafta salı günleri yayında olacak.

    FX Productions tarafından üretilen proje, Disney'in FX on Hulu girişiminin bir parçası olup, tüm FX programlamalarıyla birlikte Hulu'ya geçti ve seçili orijinallerin yanında kablo kanalı yerine Hulu'da prömiyer tarihi almasını sağladı. FX'e göre "A Teacher", genç lise öğretmeni Claire Wilson (Mara)'la öğrenci Eric Walker (Robinson) arasındaki yasadışı ilişkinin karmaşıklıklarını ve sonuçlarını inceliyor.

    Serinin resmi özeti şu şekilde: Güzel ve esrarengiz olan Claire, Westerbrook Lisesi'nin en yeni öğretmenidir. Üniversitedeki sevgilisi Matt Mitchell'la olan evliliğinden memnun değildir (Ashley Zukerman) ve çok sevdiği kardeşi Nate Wilson'dan (Adam David Thompson) uzaktadır. Bu yalnızlıkla, hızlı bir şekilde tanıştığı başka bir öğretmen Kathryn Sanders (Marielle Scott)'la arkadaş olur. Claire'in hayatı, İngilizce sınıfında, büyüleyici bir Amerikalı son sınıf öğrencisi olan Eric'in beklenmedik ilgisiyle değişmeye başlar. Popüler öğrenci Eric, futbol takımının kaptanıdır ve en yakın arkadaşları Logan Davis (Shane Harper) ve Josh Smith (Dylan Schmid)'le neredeyse ayrılmaz bir dostlukları vardır. Kağıt üzerinde her şey mükemmel görünüyor ancak, Eric okulun baskılarıyla başa çıkmak zorunda kalıyor, üniversiteye başvuruyor ve yarı zamanlı bir işte çalışmak zorunda kalıyor. Bir yandan da annesi Sandy'nin (Rya Ingrid Kihlstedt) destek olabilmesi için iki küçük erkek kardeşine bakmasına yardım ediyor. Claire ve Eric, bireysel gerçeklerinden kaçmalarına olanak tanıyan inkar edilemez bir bağlantı keşfediyorlar ama ilişkileri tahmin edebileceğinden daha hızlı ilerliyor. Claire ve Eric’in yasadışı ilişkisinden doğan kalıcı hasarı görmezden gelmek onlar, arkadaşları ve aileleri için imkansız hale geliyor.

    Dizi, yazar, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapan Hannah Fidell tarafından yaratıldı. Kate Mara, Michael Costigan, Jason Bateman, Louise Shore ve Danny Brocklehurst yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Fidell ayrıca, gösterimi Sundance Film Festivali'nde yapılan 2013 yapımı orijinal “A Teacher” filminin yönetmenliğini ve senaristliğini de yaptı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top