Hesabım
    The 100'deki Karakter Ölümü Hayranları Üzüntüye Boğdu

    Hayranlar, ölüm haberi üzerine diziyi sosyal medyada trend topic listesine soktu

    Bu haberin büyük bir spoiler olduğunu belirtelim ve güncel olarak bölümü takip eden hayranların isyanını dile getirelim. Sevilen karakter Bellamy Blake (Bob Morley) The 100'de ölümü bu kez aldatamadı. Son sezonun başlarında Bellamy, bir bomba patladıktan sonra tüm arkadaşları (ve hayranları) tarafından ölü olarak değerlendirilmişti ve uzun süre ortadan kayboldu. Ancak, birçok Bellamy'siz bölümden sonra, sonunda aslında bir solucan deliğinden düştüğü ve başka bir gezegende geri dönüş yolunu bulmaya çalışırken uzun bir süre geçirdiği ortaya çıktı.

    O acımasız gezegende hayatta kalma zamanı onu değiştirdi ve son bölüm olan "The Stranger"da arkadaşlarına geri döndüğünde olaylar hemen farklı bir boyuta geçti. Bu haftanın şok edici bölümü "Blood Giant"ta ise kurtuluş şansını kullanamadı. Bellamy, kendi tarafını seçti ve Flame arayışında olan Clarke'ın (Eliza Taylor) kızı Madi'yle (Lola Flanery) beklenmedik bir ilişki kurdu.

    Tüm "The 100" hayranlarının bildiği gibi, Clarke sevdiği insanlar için her şeyi yapar ve bu sefer, uğrunda bir hamle yapacağı kişi Bellamy değil Madi oldu. Dizinin en büyük sürprizlerinden birinde Clarke, Madi'yi kurtarmak için Bellamy'yi vurdu ve öldürdü. Ne yazık ki Bellamy hayranları için bu kez bir aldatmaca değil, tamamen gerçek bir ölüm. Showrunner Jason Rothenberg, bölümün Doğu Yakası'nda yayınlanmasının hemen ardından Twitter'da karakterin ölümünü doğruladı.

    Rothenberg, "7 sezon boyunca, insanlığın hayatta kalmak için yapacağı karanlık şeyler ve bu eylemlerin kahramanlarımızın ruhlarına ödettiği bedel hakkında bir gösteri yaptık. Bellamy'nin ölümünün şovun özüne bir gönderme olması gerektiğini biliyorduk: Hayatta Kalmak! Kimi korumak istiyorsun? Ve kimi feda etmek istiyorsun? Kaybı yıkıcı ama hayatı ve sonsuz aşkı büyük görünecek ve bu olay, ardından gelen her şeyi, finalin sonuna kadar etkileyecek. Bob'a bu uzun yıllardaki güzel çalışmaları için teşekkür ediyor ve ona gelecekteki çabalarında en iyisini diliyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top