Hesabım
    Peter Sarsgaard, Hulu Dizisi "Dopesick"in Kadrosuna Katıldı

    Dizi, yakın dönemi etkileyen Opioid Krizi'ne odaklanacak

    Peter Sarsgaard, yakında yayınlanacak olan Hulu dizisi “Dopesick”e düzenli bir rolle katıldı. Dizi, Amerika’nın Opioid bağımlılığıyla mücadelesini merkez üslerinden biri olan Virginia üzerinden işleyecek ve izleyicileri uyuşturucuyla mücadele birimi olan DEA’nın koridorlarına götürecek. Bunları yaparken, ilaç firmaları ve Big Pharma Manhattan da senaryoda yer alacak..

    Sekiz bölümlük mini dizi, Beth Macy'nin New York Times etiketli ve aynı adlı çok satan kitabına dayanıyor. Sarsgaard, Pharma davasını yürüten bir Avukat Yardımcısı olan Rick Mountcastle'ı oynayacak ve daha önce duyurulan oyuncu Michael Keaton'a katılacak. Bu rol, daha önce yayıncının mini dizisi “The Looming Tower”da rol alan Sarsgaard için Hulu'ya dönüş anlamına geliyor. Diğer yakın tarihli TV rolleri arasında CBS All Access'te yer alan "Interrogation", Netflix için "Wormwood" ve NBC'de yayınlanan "The Slap" yer alıyor. Film tarafında ise “Jarhead”, “Kinsey”, “Garden State” ve “Blue Jasmine” gibi projelerdeki rolleriyle tanınıyor.

    "Dopesick", aynı zamanda yönetici yapımcı olarak da görev yapan Danny Strong tarafından televizyona uyarlandı. Barry Levinson, yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. John Goldwyn, Warren Littlefield, Beth Macy ve Karen Rosenfelt de yönetici yapımcılar olacak. Touchstone Television ve The Littlefield Company yapımcılığı üstleniyor.

    Amerika'daki Opioid Krizi, son zamanlarda çok sayıda televizyon projesinin konusu haline geldi. Starz'ın bu konudaki dizisi “Hightown” mayıs ayında çıkış yaptı ve şov, haziran ayında ikinci sezon onayını aldı. Netflix ayrıca, “Narcos: Mexico” dizisinin yaratıcıları Eric Newman ve Peter Berg'den krizle ilgili bir dizi sipariş ettiğini duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top