Hesabım
    HBO Max, Klasik Çocuk Romanı "The Westing Game"i TV'ye Uyarlıyor

    Gizemli hikaye, HBO tarafından dizileştiriliyor.

    HBO Max, klasik çocuk gizemi romanı "The Westing Game"in bir dizi uyarlamasını geliştiriyor. Proje için streaming platformu tam sezonluk bir dizi siparişi verdi ve MGM / UA Televizyonu prodüksiyon için projeye eklendi. MGM’nin son yapımları arasında "Fargo", "The Handmaid’s Tale", "Vikings", "Get Shorty" ve yakında yayınlanacak olan CBS draması "Clarice" yer alıyor.

    Şu anda projeye bağlı bir yazar yok. Romanın haklarına sahip olan Julie Corman, baş yapımcı olarak görev yapacak. Corman, Northside Services tarafından temsil edilmektedir. Ellen Raskin tarafından yazılan ve 1978'de Dutton tarafından yayınlanan “The Westing Game”, milyoner Samuel Westing'in ölümüyle başlayan bir gizem-komedi hikayesi olarak tanımlanıyor. Onun vasiyetinin okunması, on altı varisi için diğerlerinden farklı olarak bir oyunu harekete geçirir ve kazananlar 200 milyon dolarlık serveti elde etme şansına sahip olacaktır. Kitap, yayınlandığı yıl çocuk romanları için verilen Newbery Madalyası'nı kazandı. 2012 yılında yapılan yüksek katılımlı bir ankete göre The Westing Game, tüm zamanların en iyi çocuk romanlarından biri olarak kabul ediliyor.

    Geliştirilen bu dizi, kitabın ekrandaki ilk uyarlanması olmayacak. Daha önce 1997'de Showtime için hem "The Westing Game" hem de "Get a Clue" olarak bilinen bir TV filmine uyarlandı. Film, kitabın olay örgüsünde bazı önemli değişiklikler yaptı ve hayranlar tarafından iyi karşılanmadı. Kaynaklar, HBO Max'in güçlü bir genç yetişkin içerik listesi oluşturmaya çalıştığını söylerken, dizinin gelişimiyle ilgili haberler bu durumu destekliyor.

    Platform, yeni amacına da uygun olarak, şu anda "Gossip Girl" ve "DC Super Hero High" için bir devam serisi hazırlıyor. Geçtiğimiz hafta, Warner Bros. Television'ın, HBO Max'in proje için doğal bir ev sahibi olduğu “Pretty Little Liars”ı yeniden başlattığı da açıklandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top