Hesabım
    "Saygı - Bir Ercüment Çözer Dizisi"nden Tanıtım Fotoğrafları!

    Dizinin üç başrol oyuncusu özel çekimler için bir araya geldi

    Çok sevilen Behzat Ç. dizisinin kötü adamı olan ve Nejat İşler tarafından canlandırılan Ercüment Çözer karakteri, kendi hikayesiyle yakında BluTV ekranlarında olacak. İlk tanıtımıyla da ses getiren ve özellikle sosyal medyada çok konuşulan BluTV’nin özel yapımı ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin çekimleri bir yandan devam ederken, dizinin başlıca rollerinde yer alan Nejat İşlerBoran Kuzum ve Miray Daner bir araya geldi ve özel tanıtım fotoğrafı çektirdiler.

    Yapımcılığını Inter Medya’nın üstlendiği ‘Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’ oyuncu kadrosu, hikayesi, tanıtımları ve oyuncuların imaj değişiklikleri yayınlanan tanıtım görsellerine de yansıdı. Daha önce bir teaser yayınlanan ve merak uyandıran yapım için özel fotoğraf çekiminde bir araya gelen başarılı oyuncular, fotoğraflarda dizide yapacağı iş birliklerinin ilk sinyallerini verdi. ‘Saygı’ kavramının yeniden sorgulanacağı, her bölümünün fark yaratacak sahne ve diyaloglarla örülü olduğu dizi çok yakında ve sadece BluTV ekranlarında olacak.

    Türkiye’de ikonikleşen bir anti kahraman olan Ercüment Çözer’in hikayesini ilk defa kendi şehri İstanbul’da izleyeceğimiz dizinin senaryosu ‘Behzat Ç. – Bir Ankara Polisiyesi’ni de kaleme alan Ercan Mehmet Erdem kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Taner Baltacı oturuyor. yeni sezonda karşımıza çıkacak olan dizi için net bir prömiyer tarihi bulunmuyor ama yakın zamanda açıklanması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top