Hesabım
    Jessica Chastain, Rock Yıldızı Tammy Wynette'i Canlandıracak!

    Mini dizi, Spectrum, Paramount Network ve ViacomCBS ortaklığıyla çekilecek

    Spectrum Originals ve Paramount Network, Jessica Chastain'in country müzik efsanesi Tammy Wynette olarak rol alacağı bir mini dizinin ortak yapımcılığını üstleniyor. Spectrum aboneleri için dokuz aylık özel bir çalışmanın ardından ortaya çıkan "George & Tammy" adlı seri, ViacomCBS’in yakında yayınlanacak yayın hizmeti ve Paramount Network'te ikinci bir yayın platformuna sahip olacak.

    Dizi, karmaşık ilişkileri tüm zamanların en ikonik müziklerinden bazılarına ilham veren country müziğin güçlü çifti Tammy Wynette ve George Jones'u anlatacak. Dizi, çiftin kızı Georgette Jones'un yazdığı "The Three of Us: Growing Up with Tammy and George" adlı kitaba dayanıyor. Abe Sylvia diziyi yazdı ve yönetici yapımcılar Andrew Lazar, Josh Brolin ve Chastain'la birlikte çalıştı. David Glasser, David Hutkin ve Bob Yari, yazar ve yapımcı Bryan Goluboff'la birlikte 101 Stüdio adına sorumlu yapımcı olarak görev alıyor.

    "First Lady of Country Music" olarak anılan Wynette’in, en başarılı şarkısı "Stand by Your Man", bir kadın sanatçının en ikonik ve en çok satan country single'larından biri oldu. Ülke listelerinde yer alan 20 hit ve bir numaralı şarkı, müzikteki en etkili kadınlardan biri olarak yerini sağlamlaştırdı. 1969'da taşralı süperstar Jones'la olan çalkantılı evliliği,“We’re Gonna Hold On”, “Golden Ring” ve “Near You” gibi ikonik düetlere hayat verdi.

    Chastain, kariyerinin başlarında bir dizi televizyon programında yer aldı ama son 10 yılda tamamen sinemaya odaklandı. "The Help" filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu ve "Zero Dark Thirty" için en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar'a aday gösterildi. Diğer önemli rolleri arasında "It Chapter Two", "Molly’s Game", "The Tree of Life", "Interstellar" ve "Miss Sloane" yer alıyor. ViacomCBS Eğlence ve Gençlik Stüdyoları başkanı Keith Cox, "Çocukluğumdan beri George & Tammy’nin ikonik müziğinin büyük bir hayranıyım, bu da beni yıllarca Abe’in bu inanılmaz senaryosunun peşine düşmeye sevk etti. Tammy Wynette'in arkasındaki karmaşık hikayenin ön saflarında Jessica'nın olması bir hayalin gerçek olması. İki efsane hakkındaki bu diziyi, gelecek olan ViacomCBS yayın hizmeti ve Paramount Network üzerinden dünya ile paylaşmaktan heyecan duyuyoruz." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top