Hesabım
    "Doom Patrol", Üçüncü Sezon Onayını Aldı!

    HBO Max, süper kahramanların eğlenceli maceralarına devam dedi

    Daha fazla süper kahraman macerasına hazır olun: "Doom Patrol", HBO Max'ten üçüncü sezon onayını kaptı. Baş yapımcı Jeremy Carver; “Harika oyuncular, yazarlar ve ekip adına, Doom Manor'a dönme fırsatı için çok heyecanlı ve minnettarız. Berlanti Productions, Warner Bros. Television, DC Universe ve tabii ki HBO Max'teki ortaklarımıza özellikle teşekkür ediyoruz." dedi.

    İlk olarak Şubat 2019'da prömiyeri yapılan drama, başlangıçta DC'nin çevrimiçi platformu DC Universe için geliştirildi ve yayınlandı. İkinci sezon hem DC Universe hem de HBO Max'te yayınlandı. Orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey, "'Doom Patrol', halihazırda derin ve tutkulu bir hayran kitlesiyle HBO Max'e geldi ve platformda en çok izlenen Max Originals'lardan biri olarak zirveye çıktı. Dizi portföyümüzde oldukça iyi duruyor ve çok iyi yankılanan bu özgün hikaye anlatım tarzına devam etmek için üçüncü sezona yeşil ışık yakmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz." dedi

    “Doom Patrol” filminde Brendan Fraser'ı Cliff Steele, Matt Bomer'ı Larry Trainor / Negative Man, Diane Guerrero'yu Jane / Crazy Jane, April Bowlby'i Rita Farr / Elasti-Woman ve Joivan Wade'i Victor Stone / Cyborg rolleriyle izliyoruz. Bu karakterler birlikte, Warner Bros.'un dediği gibi DC'nin "en garip kahraman grubunu" oluşturuyorlar.

    Gösterinin ikinci sezonunda bu süper kahramanlar grubunu dünyayı kurtarmaya çalışırken aynı zamanda ihanet duygularıyla, Niles'ın kızının (Abigail Shapiro) gizemli yetenekleriyle ilgili endişelerle ve kendi güçleriyle yüzleşirken gördük. “Doom Patrol”, Warner Bros. Television'la birlikte Berlanti Productions tarafından yapılmıştır. Sorumlu yapımcılar Carver, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Chris Dingess ve Geoff Johns olurken, dizi, DC için Arnold Drake, Bob Haney ve Bruno Premiani tarafından yaratılan karakterlere dayanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top