Hesabım
    Curtis ’50 Cent’ Jackson, Starz İçin İki Yeni Dizi Hazırlıyor

    50 Cent'ten bir spor draması, bir de hip-hop antoloji serisi geliyor

    Associated Press

    Curtis “50 Cent” Jackson, Starz'da devam etmekte olan şovlarına yenilerini ekliyor! Premium kablo ağı, Jackson'ın zengin Starz anlaşması altında yönetici yapımcı olarak görev yapacağı iki yeni şov geliştiriyor. Her iki şov da Jackson’ın G-Unit Film & Television şirketi tarafından üretilecek.

    İlk dizi, spor ajanı ve avukat Nicole Lynn'in hayatından esinlenen başlıksız bir drama. Dizi, kararlı, genç, Afrikalı-Amerikalı bir kadının son derece rekabetçi ve erkek egemen spor ajanları dünyasının zirvesine tırmanırken yükselişini takip edecek. Film, Lynn'in NFL draft seçimini temsil eden ilk siyahi kadın olma yolunda şekillendiren olaylardan, yasal müvekkilleri için ateşli bir savunucu oluşundan ve erkek egemen bir sektörde yeni bir soluk getiren yaşamından kesitler sunacak. “Power” ön filmi “Raising Kanan”da yazar ve yardımcı yapımcı olarak da çalışan Tash Gray, projede yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Lynn ayrıca baş yapımcı olacak Jackson'la birlikte çalışacak.

    İkinci proje ise "Moment in Time: The Massacre" adıyla gerçekleşecek. İkonik hip-hop anlarının perde arkasındaki sansasyonel ve bazen suç olaylarıyla çarpıştığı gerçek hikayeleri keşfedecek. Seri, tam sezonluk bir antoloji dizisi olarak tanımlanıyor. İlk Sezon, 50 Cent ve The Game arasındaki gerilimin nasıl bir sokak savaşına yol açtığını ve G-Unit üzerinden kiralık bir cinayet planına ve Henchman'ın hapis cezasına çarptırılmasına neden olduğu olaylara odaklanıyor. Abdul Williams, "Moment in Time"ı yazacak ve yönetecek. Williams’ın önceki çalışmaları arasında BET’teki “The New Edition Story” ve “The Bobby Brown Story” sayılabilir. Anil Kurian, kısmen, her iki projeyi de G-Unit Film & Television adına geliştirecek.

    Starz orijinal programlamanın kıdemli başkan yardımcısı Kathryn Tyus-Adair, ağ adına her iki projeyi de denetleyecek. Jackson’ın yapımcı olarak bugüne kadarki en iyi bilinen dizisi, altı sezon boyunca ağ için rekor reytingler elde eden Starz dizisi “Power” oldu. Aynı kanalda dört farklı “Power” spin-off dizisi de sipariş edilmiş durumda ve ilki olan “Power Book II: Ghost”, 6 Eylül'de piyasaya sürüldü.

    Jackson, kısa süre önce ikinci sezon için yenilenen ABC dizisi “For Life”ın yönetici yapımcılığını da üstlendi ve şu anda CBS All Access'te Tip “T.I.” ve “Twenty Four Seven” dramalarını geliştiriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top