Hesabım
    Paramount, The Godfather'ın Perde Arkasını Anlatan Bir Dizi Hazırlıyor

    Dizi, The Godfather'ın kamera arkasında yaşananları anlatacak ve dijital platformda yayınlanacak.

    Tüm zamanların en iyi ve en önemli filmlerden olan The Godfather ve devam filmleri, popülaritesini hiçbir zaman kaybetmiyor. Yayınlandığı kanal ya da platformlarda yüksek reytingler almaya devam eden seri, her şeyiyle tam bir başyapıt. Elbette, The Godfather için çekildiği zamanla alakalı anlatılan hikayeler de hep ilgi çekici olmuştur. Şimdi, Paramount bunlara ışık tutacak bir dizi geliştiriyor.

    "The Offer" isimli dizi, Oscar ödüllü yapımcı Al Ruddy’nin The Godfather’i yapma konusundaki hiç açıklanmamış deneyimlerine dayanıyor. Ruddy, Francis Ford Coppola, Bob Evans ve Mario Puzo'yla birlikte prodüksiyonun arkasındaki kilit isimlerden biriydi. Paramount Television Studios tarafından üretilen on bölümlük dizi, Robert Altman’ın The Player’ın senaryosunu yazan ve Showtime’daki Escape at Dannemora’nın ortak yapımcılığını üstlenen Michael Tolkin tarafından yazılacak ve yönetilecek. Ruddy, aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapacak ve Hatfields & McCoys'un yapımcısı Leslie Greif'le beraber çalışıp, senaryoyu da denetleyecek.

    Her zaman dillendirilen, zamanında en yükse bütçeli projelerden biri olan yapım, Coppola'nın yeteneklerinin yanı sıra sabrının ve mücadelesinin de bir ürünü olarak ortaya çıkmıştı. Henüz tanınmamış oyuncular Al Pacino ve Robert De Niro konusunda ısrarcı olan, tekrar tekrar onları deneme çekimlerine sokan Coppola, yıldız isim isteyen ve bütçeye burun kıvıran şirkete rağmen duruşunu hiç bozmadı ve isteklerini dile getirdi. Kendi anlatımıyla, hergün bırakmak ve kovulmak korkusuyla sete giden Coppola, ilk filmin başarısıyla devam filmlerinde her istediğini yapabildi ve ortaya sinema tarihinin en önemli filmlerinden bazıları çıktı.

    Dizi, 10 bölümden oluşacak ve Paramount + üzerinden yayınlanacak. Şimdiye kadar konuşulmamış ve dizinin senaryosunda var olacak birçok detay olduğu da bildirildi. Sinemanın en önemli yapıtlarından The Godfather'ın yapım sürecinde yaşananlar ve olası cameo sürprizleri için şimdiden oldukça heyecanlıyız. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top